BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaliban, Türkleri rehin aldı----

Taliban, Türkleri rehin aldı

Taliban, Türkleri rehin aldı
22 Nisan 2013 - 07:49 www.finansgundem.com

Afganistan'da NATO'ya yardım malzemesi taşıyan helikopter zorunlu iniş yaptı, 8 Türk kaçırıldı

Afganistan’ın doğusuna kötü hava şartları nedeniyle zorunlu iniş yapan bir helikopterdeki sekizi Türk, dokuz kişinin Taliban militanları tarafından rehin alındığı iddia edildi. Afgan yetkililer dün gece iniş yapan helikopterin güvenlik güçleri tarafından bulunduğunu ancak dokuz mürettebat ve yolcunun helikopterin içinde olmadığını bildirdi. Yetkililerin verdiği bilgiye göre, helikopterdekilerden sekizinin Türk diğerininse Afgan vatandaşı. Daha önceki açıklamalarda helikopterdeki Türk sayısı 9 olarak açıklamıştı.
Bir Türk şirketine ait olduğu belirtilen helikopterin, Logar eyaletindeki Azra bölgesine acil iniş yaptığı sırada NATO’nun Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü’ne (ISAF) yiyecek ve yardım malzemeleri taşıdığı bildirildi. Logar Valiliği Sözcüsü Din Muhammed Derviş ise helikopterin iniş nedeninin teknik arıza olduğunu belirtirken, Taliban helikopteri acil iniş yapmaya kendilerinin zorladıklarını iddia etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)