BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Taksim'de polisten kadın eylemciye tekme----

​Taksim'de polisten kadın eylemciye tekme

​Taksim'de polisten kadın eylemciye tekme
18 Mayıs 2014 - 12:22 www.finansgundem.com

Taksim'de Soma için yapılan eyleme polis sert müdahale etti. Polisin, müdahale sırasında yere düşen bir kadını tekmelediği görüldü

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlerini anmak için Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na kömür bırakmak isteyen 10-15 kişilik gruba polis müdahale etti. 

Çevik kuvvet ekipleri kalkan ve coplarla grubu Tarlabaşı'na doğru sürükledi. Gruptakiler Talimhane'de tekrar bir araya gelerek Taksim Meydanı'na yürümek istedi. Şehit Muhtar Bey Caddesi önünde polis önlem alarak grubun önünü kesti. Eylemciler ise oturma eylemine başladı. Bunun üzerine polis oturma eylemi gerçekleştiren 9 kişiyi yaka paça gözaltına aldı. 

POLİSTEN YERE DÜŞEN KADIN EYLEMCİYE TEKME 
Talimhane'de polisle eylemciler arasında yaşanan kovalamaca sırasında, bir kadın eylemci polislerin itmesiyle yere düştü. Arbede sırasında bir çevik kuvvet polisi de yere düştü. Yerdeki kadına ayaktaki bir çevik kuvvet polisi tekmeyle vurdu. Diğer polisler arkadaşlarını 'Yavaş yavaş' diyerek uyardı. Eylemci kadın birkaç saniye yerde kaldıktan sonra ayağa kalktı ancak daha sonra az ilerde kaldırımda oturarak kendine gelmeye çalıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tekin18 Mayıs 2014 12:32

    polis şimdilik kendini dokunulmaz zannediyor ama onun kullandığı her şeyi karşı tarafta kullanırsa kaçacak delik arar.onun için halka daha ılımlı davranmalı.