BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de kamyon ele geçirildi----

Taksim'de kamyon ele geçirildi

Taksim'de kamyon ele geçirildi
11 Haziran 2013 - 19:19 www.finansgundem.com

Taksim Meydanı'nda göstericiler bir kamyonu ele geçirdi ve kullanmaya başladı

Polis Atatürk Anıtı çevresindeki bekleyişini sona erdirerek AKM önüne çekildi. Polisin çekilmesiyle birlikte bazı gruplar tekrar anıta bayrak ve flama astı. Göstericiler sabah saatlerinde molozları taşımak için meydana gelen kamyonu da ele geçirip hareket etti.Taksim Meydanı'nda polisin çekilmesiyle birlikte adeta köşe kapmaca oynandı. Polisin Atatürk Anıtı'ndan AKM'nin önüne hareket etmesinin ardından bazı gruplar anıta koşarak bayrak ve flamalar astı.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni mutlu twitter'dan Gezi Parkı'na müdahalede bulunulmayacağını tekrarlayarak polisin sabaha kadar AKM'nin önünde bekleyeceğini söyledi.
KAMYONU ELE GEÇİRDİLER
Bazı gruplar Taksim Meydanı'naki moloz yığınlarını ve barikatları kaldırmak için gelen kamyonlardan birini ele geçirdi. Kamyonu çalıştıran göstericiler Gezi Parkı'na doğru hareket etti.
CUMHURİYET CADDESİ'NDE MÜDAHALE
Polis Taksim Meydanı’ndan sonra Gezi Parkı çevresinde de müdahalede bulundu.
Cumhuriyet Caddesi’nin Gezi Parkı’na bakan tarafında polisin yoğun müdahalesi gerçekleşti.
Taş atanlara biber gazı ve plastik mermiyle müdahale edildi. Atılan bazı gaz bombaları Gezi Parkı'nın içine düştü. Parkın içine düşen biber gazı ve atılan taşlar nedeniyle bazı eylemciler de yaralandı.
Parkın içinde olası yangın tehlikesine karşı pet şişeler içinde sular hazır bekletildi.
Gezi Parkı’nda megafonla anons yapılarak vatandaşlar dikkatli olmaları yönünde uyarıldı.
Bu arada Tarlabaşı civarında da bazı gruplarla polis arasında gerginlik yaşanıyor.
Bir GSM operatörünü baz istasyonu taşıyan minibüs Talimhane'de yanarken, bir minibüs de Taksim Meydan'da yandı. Taksim yayalaştırma projesinde kullanılan bir iş makinasında da yangın çıktı. Alev alev yanan araçlara süren olaylar yüzünden itfaiye ekipleri müdahale edemezken, meydanda yanan minibüse TOMA'lar müdahale etti. TOMA'lar minibüsteki yangını söndürmede başarılı olamazken, araçlardaki yangınlar sürüyor. Yangınları eylemcilerin çıkarttığı iddia ediliyor.

 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)