BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim'de gerginlik----

Taksim'de gerginlik

Taksim'de gerginlik
25 Haziran 2013 - 20:33 www.finansgundem.com

Ethem Sarısülük'ü anmak için çağrı yapılan Taksim'de polis güvenlik önlemleri almaya başladı

Ethem Sarısülük’ü vuran polisin ‘meşru müdafaadan’ serbest kalmasına tepkiler büyüyerek devam ederken bu akşam 19.00’da Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde anma yürüyüşleri yapılacak.
Yürüyüş öncesi polis, Taksim'de olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Bin polis, 2 Toma, 2 akrep alana getirildi. Polisler meydanı çembere aldı.
Öte yandan 18:05 itibarıyla metro ve füniküler seferleri iptal edildi. Metroyu kullanmak isteyen vatandaşlar ile polis ekipleri arasında girişlere izin verilmemesi nedeniyle zaman zaman tartışmalar yaşanıyor.
Ethem Sarısülük'ü vuran polisin serbest bırakılmasını protesto eden gruplar İstiklal Caddesi'nden Taksim'e çıkmak için yürüyüşe geçti. Ancak Taksim Meydanı'na girişine izin verilmeyen protestocu grup oturma eylemine başladı.
Taksim Meydanı girişi & İstiklal Caddesi'nde toplanan kalabalık, Gezi Parkı protestolarında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.
Taksim'de Ethem Sarısülük'ün vurulma anını canlandıran yüzlerce kişi yerde yatıyor...
SENDİKAL GÜÇ BİRLİĞİ'NDEN DURAN ADAM EYLEMİ
Sendikal Güç Birliği üyesi bir grup Taksim Tramvay Durağı'nda toplandı. Eylemciler "Heryer Taksim Her yer Direniş" sloganlarıyla Taksim Metro çıkışına geldi. Grup adına burada yapılan açıklamada "Siyasi iktidarın baskılarını kınamak için 1 saat sessiz durarak protestomuzu göstereceğiz. 1 saat buradayız" denildi.Grup açıklamanın ardından "Duran Adam" eylemi yapıyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)