BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim Dayanışması'nın sözcüsüne sürgün----

Taksim Dayanışması'nın sözcüsüne sürgün

Taksim Dayanışması'nın sözcüsüne sürgün
28 Haziran 2013 - 10:57 www.finansgundem.com

Taksim Dayanışması'nın sözcüsü ve Erdoğan'la görüşen ekipte de olan Tayfun Kahraman İstanbul'dan Gaziantep'e gönderildi

Gezi Parkı olaylarının sembol sivil toplum örgütü olan ve 120’nin üzerinde dernek, oda ve kuruluşun oluşturduğu Taksim Dayanışması’nın sözcülüğünü yapan İstanbul Şehir Plancıları Odası Başkanı Tayfun Kahraman, Gaziantep'e gönderildi.Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'nda uzman olarak çalışan Kahraman, kendisine dün tebliğ edilen bir yazıyla Gaziantep Koruma Kurulu'nda görevlendirildi.
Olayı  Twitter’daki hesabından doğrulayan Kahraman, ''Bir ay süreyle Antep'te geçici görevlendirildim. Twitter'a yansıyan haberler doğrudur. Bi ay süreyle Antep'te görev yapacağım'' diye açıklama yaptı.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sürgün mü07 Temmuz 2013 08:31

    Başlık kışkırtıcı olmuş. Yazının neresinde sürgün yazıyor? Adam kendisi bile geçici görev demiş. Ben de 2 aylığına istanbulda görevliyim şu an. Ben de mi sürgündeyim? Hadi beni de haber yapın o zaman.

  • okan29 Haziran 2013 13:28

    dahada anteptenn bu tarafa dönemezsin :) bu işler öyle olur önce geçici görev sonra görevin uzaması bi bakmışın seneler geçmiş, keşke meslekten atsalardı ozaman istanbulda kalırdın kötü mü olurdu...

  • yaşar28 Haziran 2013 11:51

    yuh olsun onların demokratlığına.