BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTahliye kararı veren hakimlere gözaltı----

Tahliye kararı veren hakimlere gözaltı

Tahliye kararı veren hakimlere gözaltı
30 Nisan 2015 - 19:28 www.finansgundem.com

Paralel yapı soruşturmalarında gözaltına alınan yaklaşık 70 kişi için tahliye kararı veren 2 hakim için gözaltı kararı çıktı.

Eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ile eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mustafa Başer hakkında gözaltı kararı verildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, hakimler Mustafa Başer ve Metin Özçelik'i, "örgüt üyesi" oldukları iddiasıyla tutuklanmaları talebiyle Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk etti.

HSYK her iki hakim için açığa alma kararı vermişti.

HAKİM ÖZÇELİK: TELEFONLA ARANDIM YOLDAYIM
Hakim Metin Özçelik'e karar bir terör polisi tarafından telefonla aranılarak tebliğ edildi. Hakim Özçelik, daha sonra Bakırköy Adliyesi'ne gitti. Özçelik, kendisini telefonla arayan Habertürk muhabirine "Bir terör polisi telefonla arayarak Bakırköy Başsavcıvekili İdris Kurt'un benimle görüşmek istediğini söyledi. Ben de adliyeye gidiyorum" dedi. Kendisinin halen hakim olduğunu bu nedenle ağır cezalık suçlar ve suçüstü dışında hakkında gözaltı kararı verilemeyeceğini de bildirdi. Hakim Mustafa Başer ise kendisine herhangi bir tebliğ yapılmadığını, evinde olduğunu söyledi.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)