BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemT-Bank'tan 5 bin TL ödüllü yarışma----

T-Bank'tan 5 bin TL ödüllü yarışma

T-Bank'tan 5 bin TL ödüllü yarışma
23 Eylül 2014 - 17:45 www.finansgundem.com

Geri sayım başladı! T-Bank’ın, İFSAK ) iş birliği ile gerçekleştirdiği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda başvurular 15 Ekim 2014 tarihinde sona eriyor

T-Bank, İFSAK iş birliği ile düzenlediği fotoğraf yarışmasının konusunu “Hayatımızı ve Şehrimizi Paylaştığımız Sevimli Dostlarımız” olarak belirledi. T-Bank yarışma kapsamında, insanların hayvanlar ile kurduğu dostluğu ve sevgiyi katılımcıların kendi kadrajlarından görmeyi, toplumda geniş kitlelere ulaşarak bilinç ve farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
 
Jürisinde Fotoğraf Sanatçıları; Bennu Gerede, Burak Şenbak (EFIAP), Aclan Uraz, Serra Mübeccel Gültürk ile Fotoğraf Dergisi Yazı İşleri Müdürü Şerif Antepli’nin yer aldığı etkinlik, geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilmesi planlanan Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın ilkini oluşturuyor. Birinciye 5.000 TL, ikinciye 3.000 TL, üçüncüye 2.000 TL verilecek olan ödüllü yarışmada mansiyon ödülü 1.000 TL olarak belirlendi. Ayrıca yarışma sonrası açılacak sergide yer alacak 40 fotoğraf da 250 TL ile düllendirilecek.
 
15 Ekim 2014 tarihine kadar sürecek olacak yarışmanın şartnamesine T-Bank (www.tbank.com.tr), İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği) (www.ifsak.org.tr) ve TFSF’nin (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) sitesi olan www.tfsf.org.tr adresinden ulaşılabilir. Yarışmanın instagram katılımında ise ‘#sevimlidostlarımız’ hashtag’i ile paylaşılan fotoğraflardan en çok beğeni alan 20 fotoğrafın sahipleri yarışma sonunda iletişim bilgilerini [email protected] adresine ilettikleri takdirde, paylaştıkları instagram fotoğrafları 50cm*50cm boyutlarında baskı olarak ilettikleri adrese gönderilecek.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)