BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuzan Sabancı’dan ABD’de büyük Cumhuriyet'in 100. yıl kutlaması----

Suzan Sabancı’dan ABD’de büyük Cumhuriyet'in 100. yıl kutlaması

Suzan Sabancı’dan ABD’de büyük Cumhuriyet'in 100. yıl kutlaması
05 Eylül 2023 - 13:40 www.finansgundem.com

Suzan Sabancı, Amerikan Türk Cemiyeti’yle birlikte, Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamaları için The Plaza Hotel New York’u kapattı. Gala sonrası JP Morgan eşliğinde düzenlenecek yatırım konferansına Bakan Mehmet Şimşek de katılacak.

Suzan Sabancı’nın eş başkanlığını yürüttüğü Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını unutulmaz bir etkinlikle taçlandırıyor. Her yıl dünyanın dört bir yanından üst düzey katılımcıları bir araya getiren geleneksel gala yemeği, bu yıl Cumhuriyet’in bu önemli dönüm noktasını onurlandırmak üzere düzenleniyor. 13 Kasım 2023 tarihinde The Plaza Hotel New York’ta gerçekleştirilecek özel gecede modern Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık başarısı kutlanacak.

Suzan Sabancı yaptığı açıklamada, “Amerikan Türk Cemiyeti olarak her yıl çok önemli bir tema etrafında geleneksel gala yemeğimizi düzenliyoruz. Ancak bu yıl benim için ayrı bir öneme sahip. Bu tarihi anı, uluslararası katılımcılarla paylaşmak ve kutlamak için büyük bir heyecan duyuyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıl boyunca devam eden büyük başarısı, sadece bizim değil tüm dünyanın ilham alması gereken bir dönüşümün coşkusunu taşıyor” dedi.

Amerikan Türk Cemiyeti, merakla beklenen galanın hemen sonrasında JPMorgan’la birlikte bir yatırım konferansı da düzenleyecek. JPMorgan’ın New York’taki Genel Merkezinde gerçekleşecek konferansta Türkiye’deki yatırım fırsatlarına odaklanılacak. Uluslararası yatırımcıları ve seçkin iş insanlarını bir araya getirecek konferansa Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katılacak.

Konferansa ilişkin yaptığı değerlendirmede, Sabancı, “ATS olarak her yıl çok boyutlu etkinliklerle, özellikle uluslararası katılımcılara ülkemizi farklı yönleriyle tanıtmayı hedefliyoruz. Ülkemizin ekonomik dönüşümünün hız kazandığı bu dönemde, yatırım konferansımızın Türkiye için büyük faydalar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Suzan Sabancı Dinçer, Prince’s Trust International’ın Hamiler Ailesine (Family of Patrons) katıldı

Suzan Sabancı Dinçer’den “Zirvedeki Akbank” Ailesine büyük kutlama

Suzan Sabancı Dinçer Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanı oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)