BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkSuzan Sabancı Dinçer’den anlamlı mail----

Suzan Sabancı Dinçer’den anlamlı mail

Suzan Sabancı Dinçer’den anlamlı mail
12 Aralık 2016 - 08:21 www.finansgundem.com

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer The Banker ödülü nedeniyle banka çalışanlarına kutlama mesajlı gönderdi

FINANSGUNDEM.COM

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer The Banker ödülü nedeniyle banka çalışanlarına bir kutlama maili gönderdi. Dinçer mesajında Akbanklıları yetiştiren anne-babalara da teşekkür etti. İşte o gurur veren sözler...

Değerli Akbanklılar,

Bankamız, sektörümüzün liderlerinden biri olarak, uluslararası finans kuruluşları tarafından da çok yakından takip ediliyor ve takdir görüyor. 2016’da kazandığımız ve hepimizi gururlandıran bu ödül ve unvanlar, başarımızın göstergesi oldu.

Akbank, Financial Times’ın prestijli dergisi The Banker tarafından “Türkiye’de Yılın Bankası” seçilerek, sektörümüzün uluslararası anlamda en önemli ödülünü aldı. Global bakış açısına sahip, her bankaya eşit mesafede duran, kapsamlı analizler sonucu bu değerlendirmeye ulaşan bir yayın tarafından verilen bu ödülü aldığımız için hepiniz gurur duymalısınız.

Bankalar global konjonktürün baskısını hissederken Akbank bu yıl çok değerli ödüller kazandı. The Banker’dan aldığımız bu son ödülden önce hatırlayacağınız gibi Temmuz ayında bir ilki gerçekleştirdik ve Euromoney’nin verdiği “Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Bankası” unvanını aldık. Şubat ayında

Global Finance tarafından “Türkiye’nin En İyi Bankası” seçildik. Tüm dünyayı etkileyen zor şartlara rağmen, bankacılık sektörünün bu en değerli üç ödülüne aynı yıl layık görülen ilk Türk bankası biz olduk. Bu başarıya ek olarak uluslararası marka derecelendirme kurumu Brand Finance’in araştırmasında bu yıl beşinci kez üst üste Türkiye’nin en değerli banka markası olduğumuz teyit edildi.

Teknolojik gelişmeler, bankalar tarafından sunulan ürünleri artık iyice birbirine benzetiyor. Böyle bir ortamda rakiplerimizden sizler, yani çok değerli insan gücümüzle ayrışıyoruz. Başarılarımız, sizlerin sektörde fark yaratan, özverili, disiplinli, dinamik, azimli ve takım ruhuyla yaptığınız çalışmalarınızın sonucudur. Ardahan’daki gişe yetkilimizden, Edirne’deki müşteri ilişkileri yöneticimize; Ağrı şubesindeki Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticimizden İzmir şubesindeki Bireysel Müşteri İlişkileri Yöneticimize; Sivas şubesindeki Ticari Müşteri İlişkileri Yöneticimizden Yalıkavak şubesindeki Birebir Bankacılık Yöneticimize; Bölge Müdürlüklerimizdeki satış yönetimi ekiplerimizden, Gebze Akbank Bankacılık Merkezindeki operasyon yetkililerimize, tüm Akbanklılara teşekkür ederim. Bu başarı hepinizin eseri. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Bu vesileyle, sizin gibi pek değerli Akbanklıları yetiştiren ailelerinize de gönülden teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Onların sizi yetiştirmek için verdikleri emekler, bizim bugün bir takım olarak, hep beraber Akbank için yaptığımız çalışmaları daha anlamlı, daha değerli kılıyor. Her bir Akbanklının ailesine saygılarımı sunuyor, sağlıklı günler diliyorum.

Aynı şekilde, bugünlere gelmemizde bize destek olmuş, bankamıza emeği geçen tüm emeklilerimize de teşekkür ediyor, ebediyete intikal eden geçmiş çalışanlarımızı saygıyla anıyorum.

Bu ödüller de gösteriyor ki, sizlerin emekleri sayesinde Akbanklı olmak gerçekten bir ayrıcalık. Bu önceliğe sahip olduğumuz için gururluyuz ve bunu sizlere borçluyuz. Önümüzdeki dönemde, geleneklerimiz, sağlam genlerimiz ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan üstün nitelikli insan kaynağımızla ülkemizin bankacılık ve finans sektörüne yön vermeye devam edeceğiz.

Bu önemli başarılara imza atan siz değerli Akbanklıları tebrik eder ve önümüzdeki büyük hedeflere ulaşma yolunda başarılarımızın devamını dilerim. Sizlerle çalışmaktan gurur duyuyorum.

Sevgilerimle,

Suzan Sabancı Dinçer

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)