BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüveyş açıldı, Los Angeles tıkandı----

Süveyş açıldı, Los Angeles tıkandı

Süveyş açıldı, Los Angeles tıkandı
29 Mart 2021 - 12:57 www.finansgundem.com

Geçen hafta Süveyş Kanalı’nda yaşanan gemi kazası sonrası oluşan sorun düzelirken, şimdi de gözler ABD’nin Los Angeles ve Long Island limanlarında. Yaşanan sıkışıklık, ABD şirketleri için tehdit oluşturuyor

Dünya ticaretinde taşımacılık krizi yaşanıyor! Süveyş Kanalı'nı tıkayan geminin yarattığı kriz çözülürken, gözler şimdi de ABD'nin Los Angeles limanındaki yoğunlukla yaşanan uzun bekleme sürelerine çevrildi.

Bloomberg'in haberine göre, San Pedro körfezinde gemi trafiğini kontrol eden yetkililer, Angeles ve Long Beach, California’daki limanlarda geçen hafta 20 gemi olan bekleme sırasının dün itibariyle Los 26 gemiye ulaştığını ve 3 gün içinde 14 geminin daha limana varmasının beklendiğini belirtti.

Los Angeles limanının verilerine göre limana yanaşmak için ortalama bekleme süresi normalde 7.7 günken, bu hafta bu süre 7.9 güne yükseldi. Ekim ayının sonunda başlayan sıkışıklık ekipman ve istihdamda azalma nedeniyle artıyor.

Süveyş Kanalı'nda geçen hafta kıyıya çarpan konteyner gemisi her iki yönde trafiğin durmasına yol açmıştı. Yaklaşık 450 geminin kanaldan geçişi kaza ile engellenmişti.

Türkiye Lojistik Portalı devreye alınıyor

Süveyş Kanalı'ndan güzel haber: Ever Given kurtarıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)