BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudiler, imzalanan anlaşmalardan memnun----

Suudiler, imzalanan anlaşmalardan memnun

Suudiler, imzalanan anlaşmalardan memnun
19 Temmuz 2023 - 03:11 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ziyaretleri kapsamında Suudi Arabistan'da bulunmuş ve burada iki ülke arasında ekonomik, teknik ve finansal anlaşmalar imzalanmıştı. Suudi Arabistan Bakanlar Kurulu, imzalanan anlaşmalar sebebiyle Türkiye'den övgüyle söz etti

Suudi Arabistan Bakanlar Kurulu, Türkiye ile imzalanan anlaşmalardan övgüyle söz etti.

Suudi Arabistan resmi haber ajansı SPA'nın haberine göre, Cidde'deki Selam Sarayı'nda toplanan Bakanlar Kurulu'na Veliaht Prens Muhammed bin Selman başkanlık etti.

SUUDİ BAKANLAR İŞ BİRLİĞİNDEN MEMNUN

Oturumun başında Veliaht Prens Bin Selman, Bakanlar Kurulu'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile resmi görüşmelerinin sonuçlarına ilişkin bilgi verdi.

Bakanlar Kurulu'nda, "söz konusu görüşmelerin sonucunda, Suudi Arabistan ile Türkiye Cumhuriyeti arasında çeşitli alanlarda bir dizi anlaşmanın imzalanmasına tanık olunduğu" kaydedildi. Toplantıda, Suudi-Türk Yatırım Forumu'nda çeşitli alanlarda 9 mutabakat zaptı imzalanmasından övgüyle söz edildi.

İHA'LARDA ANLAŞMA KONUSU OLDU

Türkiye Cumhuriyeti ile Suudi Arabistan Krallığı arasında, doğrudan yatırım, savunma sanayii, enerji, savunma ve iletişim alanlarında anlaşmalar imzalanmıştı.

Öte yandan, Suudi Savunma Bakanı Prens Halid bin Salman, iki ülke arasında savunma işbirliğine yönelik bir yürütme planına ek olarak, Türk insansız hava araçlarının satın alınması için iki sözleşme imzalandığını duyurdu.

Türkiye ve Suudi Arabistan'dan 5 yeni anlaşma

 

Ticaret Bakanı Bolat, Suudi şirketleri yatırıma davet etti

 

Suudi Arabistan'dan Türk özel sektörüne ilişkin açıklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)