BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi market devi Türkiye'den alım yapacak----

Suudi market devi Türkiye'den alım yapacak

Suudi market devi Türkiye'den alım yapacak
28 Nisan 2017 - 11:35 www.finansgundem.com

Suudi Arabistanlı market zinciri Bin Dawood, Türkiye'den alım yapmak üzere markalarla görüşmelere başladı.

Suudi Arabistan merkezli Bin Dawood marketler zincirinin Yönetim Kurulu Üyesi Abdul Khaliq Bin Dawood, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının Ticari Safari Projesi çerçevesinde düzenlenen "Mini Gıda Fuarı" alım heyeti organizasyonu için geldiği kentte, Bursa iş dünyası temsilcileriyle görüştü.

Dawood, fuar ve iş görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, alım konusunda bazı firmalarla temasa geçtiklerini söyledi.

Bursa'ya daha önce seyahat amaçlı geldiğini, iş için ise ilk kez burada bulunduğunu ifade eden Dawood, Türkiye'de yatırım yapmanın gündemlerinde olduğunu da söyledi.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Al al ya seydi28 Nisan 2017 20:14

    Her zaman söylüyorum yabanciya ne satabiliriz düşüncesini bırakın devlet yanlış yönetiliyor adalet kalmadığı icin is adamları bizimde malımız mülkümuzu kanunsuzca kaybedecegiz korkusuyla yatirimini yurt dışına çıkarıyor. Olmayan feto ile savaşmak bu ulkeye fayda getirmeyecek . Eger ki feto yönetimin abarttigi kadar güçlü olsaydı hükümetin gücü ona zaten yetmezdi. Abd savasacak adam bulamadı talibani yarattı 11 eylül gerçeğini bilmeyen kalmadi bizimkilerde feto yu yarattı güya onunla savasiyor . feto denen vaiz bozması şahıs iki kelimeyi bir araya getirip konusmaktan aciz bunlarin suçu himmet toplayip yemek ha o zamanlar feto halkı ikdidarda devleti sömürüyor du ne zaman sen çok yedin ben az yedim davası çıktı bunların arası açıldı. Simdi araplar geliyor ulkeden arazi, kat, yat , fabrika aliyor kimsenin sesi cikmiyor yarin aldıklarını israile satarsa bu millet o zaman hapı yutacak