BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi kadın bir telefonla servet kaptırdı!----

Suudi kadın bir telefonla servet kaptırdı!

Suudi kadın bir telefonla servet kaptırdı!
22 Kasım 2023 - 13:09 www.finansgundem.com

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşayan Suudi Arabistanlı H.Ş., telefonla kendisini polis olarak tanıtan bir dolandırıcıya inanarak büyük bir serveti kaptırdı.

Suudi kadın bir telefonla servet kaptırdı!

İstanbul BAşakşehir'de ikamet eden Suudi Arabistanlı H.Ş., kendisini telefonla arayan ve polis olduğunu söyleyen dolandırıcıya evinde bulunan 40 bin dolar ile 100 bin Suudi Arabistan Riyali ve 1,5 kilogram altını bir poşete koyarak teslim etti.

İstanbul’da polise başvuran mağdur H.Ş. kendisini telefonla arayan bir kişinin kendisini polis olarak tanıttığını ve dolandırdığını söyleyerek yardım istedi.

“TÜM PARA VE ALTINIMI BİR POŞETE KOYUP TESLİM ETTİM”

H.Ş. poliste verdiği ifadesinde terör örgütünün banka hesaplarını ele geçirdiğini bu nedenle tüm parasını kendilerine emanet etmesini isteyen kişilere inandığını söyleyerek “Tüm paramı, altınlarımı bir poşete koyarak bana söylenen yere götürerek teslim ettim. Ancak daha sonra dolandırıldığımı anladım” dedi.

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ YAKALANDI

Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek parayı alan şüphelinin eşkalini, ardından kimliğini tespit etti.

Şüphelilerin 40 bin dolar ile 100 bin Suudi Arabistan Riyali ve 1,5 kilogram altın bulunan poşeti aldıktan sonra dolaştıkları anları bir güvenlik kamerası kaydetti.

Şüpheli Sinan E.(27)’yi Bahçelievler’de gözaltına aldı. Şüphelinin daha önceden 4 suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polisin şüphelinin suç ortaklarını yakalamak için çalışması sürüyor.

Çek dolandırıcılığı hortladı!

 

İstanbul'da ucuz oto dolandırıcılığı

 

TOKİ dolandırıcılığı: Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)