BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan iki doz aşı şartı----

Suudi Arabistan'dan iki doz aşı şartı

Suudi Arabistan'dan iki doz aşı şartı
01 Ekim 2021 - 17:17 www.finansgundem.com

10 Ekim’den itibaren toplu taşıma ve tüm etkinliklerde iki doz aşı şartı aranacak.

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, 10 Ekim’den itibaren ülkede herhangi bir ekonomik, ticari, kültürel, eğlence, spor veya turizm etkinliğine katılmaya ek olarak, uçak ve toplu taşıma araçlarına giriş için iki doz Kovid-19 aşısı olma zorunluluğunu duyurdu.

Bakanlığın açıklamasında, söz konusu kararın, ulusal ve uluslararası bilimsel otoritelerinin virüsün, özellikle de mutasyona uğrayan varyantların yayılmasını kontrol etmek için onaylı aşı dozlarının tamamlanmasının önemi hakkında kanıtladıkları verilere dayandığı ifade edildi.

Bakanlık, 10 Ekim 2021 Pazar sabahı saat 06.00’da başlamak üzere, herhangi bir ekonomik, ticari, kültürel, eğlence, spor veya turistik etkinlik ile herhangi bir resmi veya özel kuruluşun yanı sıra uçak ve toplu taşıma araçlarına giriş için onaylı aşılardan iki doz olma gerekliliğine vurgu yaptı.

Söz konusu açıklamaya göre Tawakkalna uygulamasında gösterildiği gibi aşıdan muaf kategorilerde olanlar kuraldan etkilenmeyecek.

Suudi Arabistan, BAE ve Mısır'ın yatırımcı yarışı!

 

ABD-Suudi Arabistan ilişkileri zayıflıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)