BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'dan 7 Afrika ülkesine seyahat yasağı----

Suudi Arabistan'dan 7 Afrika ülkesine seyahat yasağı

Suudi Arabistan'dan 7 Afrika ülkesine seyahat yasağı
28 Kasım 2021 - 17:20 www.finansgundem.com

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyona uğrayan yeni varyantı Omikron’un yayılmasıyla ilgili endişeler nedeniyle 7 Afrika ülkesine gidiş-dönüş uçuşların askıya alındığını bildirdi.

Bakanlığa göre, Malavi, Zambiya, Madagaskar, Angola, Seyşeller, Mauritius ve Komor Adaları’na gidiş-dönüş uçuşları durduruldu.

Bakanlıktan üst düzey bir yetkili, kararın söz konusu Afrika ülkelerinden doğrudan ve dolaylı olarak gelen, Suudi vatandaşı olmayanları içerdiğini bildirdi.

Söz konusu yetkili, tüm prosedürler ve önlemlerin, küresel salgın durumundaki gelişmelere göre ülkedeki yetkili sağlık makamları tarafından sürekli değerlendirmeye tabi olduğunu vurguladı.

Buna ek olarak, bakanlığın vatandaşlar ve ülkede yaşayan yabancıları bir sonraki duyuruya kadar 7 Afrika ülkesine seyahat etmekten kaçınmaları konusunda uyardığını da ekledi.

Bu ülkelerden, Suudi vatandaşları da dahil olmak üzere gelen istisna kategorisindekiler ise aşı statüsüne bakılmaksızın 5 gün karantinada kalacak.

Suudi Arabistan, Cuma günü de Güney Afrika, Namibya, Botsvana, Zimbabve, Mozambik, Lesoto ve Eswatini ve Güney Afrika’dan uçuşları askıya almıştı.

Hollanda'da 13 kişide Omicron varyantı görüldü

Karantina için kaldığı otel odasını yakmakla suçlanıyor

Angola Omicron varyantı nedeniyle sınırlarını 7 ülkeye kapattı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)