BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuudi Arabistan'da dev final----

Suudi Arabistan'da dev final

Suudi Arabistan'da dev final
29 Aralık 2023 - 13:24 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ile Galatasaray, Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçında karşılaşacak.

Süper Kupa'ya ev sahipliği yapacak olan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) 25 bin kişilik kapasiteye sahip. Sadece Suudi Arabistan'ın değil, dünyanın en modern statlarından birisi ve Al Nassr FC'ye ev sahipliği yapıyor.

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Aymeric Laporte'un iç saha maçlarına çıktığı Al-Awwal Park'ta ayrıca Süper Lig'de forma giyen Anderson Talisca ve Alex Telles de sahne alıyor.

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa öncesinde de Galatasaray hazırlıklarını Metin Oktay Tesisleri'nde tamamladı. Oyuncular Riyad'da kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Süper Final öncesi iki takımda da flaş gelişmeler yaşanıyor. Galatasaray'ın açıklanan kamp kadrosunda Ziyech, Sergoi Oliveira, Davinson Sanhcez ve Angelino yer almadı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TAKTİĞİ

Sarı-kırmızılılar, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı deplasmanlar öncesinde son antrenmanı Florya'da yapmayı tercih etmişti.

TETE'YE FORMA ŞANSI

Okan Buruk, Süper Lig'de Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan takımına Süper Kupa'da ufak dokunuşlar yapmayı düşünüyor. Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Ziyech'in yokluğunda Tete bu bölgede şans bulacak.

PİYASA ZAMANI

Galatasaray Yönetimi, Riyad'da oynanacak Süper Kupa'yı fırsata çevirmenin planlarını yapmaya başladı. Yaz transfer döneminde Zaha ve Tete'yi bonservis ödemeden kadrosuna katan sarı-kırmızılı takım, bu yıldızlardan beklediği katkıyı henüz alamadı.

ZAHA VE TETE İÇİN SAHNE ZAMANI

Suudi Arabistan piyasasına çıkacak Zaha ve Tete için Galatasaray'ın kapısı olası tekliflere açık. Oyuncu satışına sıcak bakan yönetim, derbi performansına güveniyor.

FENERBAHÇE'DE FRED FORMASINA KAVUŞTU

Orta sahadaki yıldızı Fred'in yokluğunda ligdeki maçta Crespo-İrfan Can ve Crespoİsmail orta sahası ile oynayan Kanarya geriden oyun kurmakta zorlanırken uzun toplarda da isabetsiz kaldı.

Bu kez İsmail Kartal ve ekibi Dzeko'yu beslemek için özüne dönecek. Boşnak oyuncu uzun toplarda faydalı olamazken maçı da şut atamadan tamamladı.

Fred'in dönüşü ile birlikte uzun top seçeneğini kullanmayacak olan Kanarya, geriden oyunu kurarak rakip ceza alanında da kısa paslar gol arayacak.

BATSHUAYI VE KING GOL İÇİN HAZIRLANDI

Sarı-lacivertlilerde Joshua King ve Michy Batshuayi derbide süre almak istiyor. Tadic'in formsuz olmasına rağmen maça 11'de başlayamayacak olan King, kendisini hazır tutarak karşılaşmanın uzatmalara gidebileceğini de hesap ediyor.

OSAYI'YE HÜCUM EMRİ

Teknik direktör İsmail Kartal, fizik olarak oldukça kuvvetli olan Barış Alper Yılmaz'a hücum yönünden önlem alacak. Teknik heyet, İrfan Can Kahveci için sürekli kendisine boş alan oluşturmasını söylerken Osayi Samuel'in bindirmeleriyle de Barış Alper'i zor duruma sokmayı planlanıyor.

İrfan'a, Barış ile çok fazla omuz omuza mücadeleye girmemesi de söylenirken, Szymanski'ye atacağı ince paslar üzerine çalıştığı da öğrenildi.

DERBİDE MUHTEMEL 11'LER BELLİ OLDU

Galatasaray: Muslera, Boey, Abülkerim, Nelsson, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Kerem, Tete, Icardi

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Dzeko

"Fenerbahçe Galatasaray'ı yenemez"

 

Fenerbahçe Galatasaray'a 8-9 atar!

 

Fenerbahçe Galatasaray'ı yendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)