BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor All Star'da sürpriz veda----

Survivor All Star'da sürpriz veda

Survivor All Star'da sürpriz veda
23 Nisan 2015 - 05:03 www.finansgundem.com

Survivor All Star'da pazar gecesi yapılan konseyde adı yazılan Hasan ve Bozok'tan hangisi elenecek diye beklenirken Özlem veda eden isim oldu

SMS oylama sonuçlarına göre haftanın birincisi bu Hasan oldu. Hasan SMS sonuçlarına göre birinci çıktığı için adı elemeden çekildi. Bu durumda yerine elenmesi için dokunulmazlık kazanan Nadya isim verdi. Nadya da Bozok'un yedek planı gereği Özlem'in adını elenmek üzere açıkladı. Hasan da SMS birincisi olarak isim açıkladı ve Turabi'nin adını verdi. 
 
Survivor 8. haftada elemeye çıkan isimler Turabi, Bozok ve Özlem oldu. Acun Ilıcalı SMS oylama sonuçlarına göre elenen ismi açıklayınca Turabi 'Offf be..." diyerek rahat bir nefes aldı. Survivor all star gönüllüler takımında bu hafta elenen isim Özlem oldu. 
 


Özlem adını duyunca küçük bir şok yaşadı ve 'Nasip kısmet buraya kadarmış. Kalmak isterdim. Birinin kalbini kırdıysam özür dilerim. Herkese başarılar dilerim" diyerek veda etti. 
 
İşte Survivor 8. hafta SMS oylaması sonuçları;
 
Hasan 1. oldu
Turabi 2. oldu
Hilmicem 3. oldu
Bozok 4. oldu
Sahra 5. oldu
Begüm 6. oldu
Özlem 7. oldu
Nadya 8. oldu
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)