BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor All Star'da ağlatan veda----

Survivor All Star'da ağlatan veda

Survivor All Star'da ağlatan veda
16 Haziran 2015 - 00:35 www.finansgundem.com

Kuralın değiştiği Survivor'da bir önceki dokunulmazlığı kaybeden ünlülerin 2 adayından sonra son dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler de 2 aday çıkardı

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk kez uygulanan kural gereği üst üste iki kez yapılan dokunulmazlık yarışı sonrası ünlüler ve gönüller takımından ikişer yarışmacının SMS oylamasına kaldığı gecede veda eden isim ünlüler takımından Serenay Aktaş oldu. Serenay'ın vedası duygulu anların yaşanmasına yol açtı.

TV8'in raiting rekorları kıran yarışmasında pazar gecesi ekranlara gelen dokunulmazlık yarışmasını gönüllüler takımı kazanmıştı. O gece gerçekleştirilen ada konseyinde, ünlüler takımının 4 yarışmacısının oylamasında büyük sürpriz yaşanmıştı. 

Ünlüler takımında tüm grup arkadaşları elendiği için yalnız kaldığı sanılan Merve Aydın'a 3 oy çıkması beklenirken Doğukan Manço sürpriz bir şekilde Serenay'ın adını yazmış böylece ünlüler takımından 2'şer oyla Merve ve Serenay elenmeye aday iki isim olarak belirlenmişti. 

HAKAN VE SERENAY'DAN BÜYÜK TEPKİ

Kendi grupları içinde olduğunu sandıkları Doğukan'ın bu sürpriz tavrı Hakan ve Serenay'ın büyük tepkisini çekmiş, yarışmayı sunan Acun Ilıcalı ve gönüllüler takımı da şaşkınlıklarını dile getirmişti. 

DOĞUKAN'A TAVIR

Ada konseyinin ardından Hakan ve Serenay, Doğukan'a karşı tavır alarak onun konuşma tekliflerini geri çevirdi. 

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK

Yarışmanın yeni kuralı gereği bu gece ekranlara gelen programda haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı. Bu kez kazanan takım ünlüler oldu. Ada konseyinde de gönüllüler Hasan ve Hilmicem'i 2'şer oyla elenmeye aday 2 isim olarak belirledi. 



SMS HEYECANI

Ve gecenin en heyecanlı anı Acun Ilıcalı'nın SMS oyları sonuçlarına göre elenen ismi açıklaması oldu. Ilıcalı, elenen ismin Serenay Aktaş olduğunu açıklamasıyla konseyde duygu dolu anlar yaşandı. Söz hakkı verilen Serenay, "İkinci kez yine çok güvendiğim bir kişi elenmeme sebep olduğu için çok üzgünüm. Bir daha nasıl insanlara güveneceğim" dedikten sonra Doğukan'a dönerek  "Umarım yaptıklarından memnunsun" ifadesini kullandı. Takımdaki en yakın arkadaşı Hakan ile vedalaşırken gözyaşlarına hakim olamayan Serenay'ın Doğukan ve Merve'nin ise sadece elini sıkmakla yetindiği görüldü. 


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)