BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor All Star' veda eden son isim----

Survivor All Star' veda eden son isim

Survivor All Star' veda eden son isim
28 Haziran 2015 - 23:29 www.finansgundem.com

Survivor All Star'ın Dominik'teki son ada konseyinde adaya veda eden son isim ve KKTC'deki finallere gidecek 4 isim belli oldu

TV8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star'da adaya son veda eden isim belli oldu. Adaya veda eden sürpriz isim Hasan oldu.

Cumartesi gecesi ekranlara gelen haftanın ilk bireysel dokunulmazlık yarışında Hilmi Cem'in de KKTC'deki finaller için biletini almasının ardından bu akşam ekranlara finale kalacak son iki ismin belirleneceği bireysel dokunulmazlık yarışı ve ada konseyi heyecanı geldi. 

Hasan, Merve ve Begüm önce aralarında yarıştı. Bu yarışı Begüm önde bitirdi. Bu oyunda tüm haklarını kaybeden Merve elenirken Hasan, Begüm ile final yarışına kaldı.

Finalde de sürpriz bir performans sergileyen Begüm, 3-0 gibi net bir skorla Hasan'ı eleyerek KKTC biletini alan üçüncü isim oldu. 



KKTC'deki finallere gidecek son isim, Hasan ile Merve arasındaki SMS oylamasına kaldı.

Heyecan dolu gecenin sonunda Acun Ilıcalı SMS oylarına göre elenen ismi açıkladı. Adaya son veda eden isim Hasan olurken tüm yarışmacılar sonucu büyük şaşkınlıkla karşıladı. Böylece Merve Aydın da KKTC biletini alan son isim oldu. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)