BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSürü bağışıklığı mümkün gözükmüyor----

Sürü bağışıklığı mümkün gözükmüyor

Sürü bağışıklığı mümkün gözükmüyor
03 Mayıs 2021 - 14:06 www.finansgundem.com

ABD'de uzmanlar sürü bağışıklığına ulaşılmasını muhtemel görmüyorlar

ABD'de giderek artan sayıda uzman ve bilim insanı sürü bağışıklığına ulaşma hedefi, Straits Times gazetesinin haberine göre, gerçekleştirilebilir gözükmüyor. Uzmanlar bu hedefin en azından yakın vadede mümkün görünmediğini de ekliyorlar.

ABD'de hâlihazırda yetişkinlerin yarısından fazlası en az 1 doz aşılanmış durumunda iken günlük aşılama rakamlarında yaşanan düşüş dikkat çekmeye başladı. Bazı uzman ve bilim insanları sürü bağışıklığı seviyesine hiçbir zaman ulaşılamayabileceğini ifade etmeye başladılar.

Habere göre bilim insanları sürü bağışıklığı ile hastalıktan tamamen ve kesin bir çıkışın yerine virüsün daha sürdürülebilir bir tehdit haline geldiği ve gelecek yıllarda ABD'de yayılmaya devam edeceği başka bir senaryoyu gündeme aldılar.

Korona virüsün çok hızla mutasyonlara uğradığı ve yeni varyantların çok hızlı yayılmasına karşın aşılamaların ise çok yavaş ilerlediğine de dikkat çekildi.

Grip aşısı koronavirüse karşı koruyor mu?

Bakan Koca'dan 'tam kapanma' açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)