BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'deki patlamada yaralananlar Hatay'a getiriliyor----

Suriye'deki patlamada yaralananlar Hatay'a getiriliyor

Suriye'deki patlamada yaralananlar Hatay'a getiriliyor
15 Nisan 2017 - 19:22 www.finansgundem.com

Suriye'de kuşatma altındaki bölgelerin tahliyesi sırasında konvoydaki araçlara yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Patlamada onlarca kişinin öldüğü bildirildi.

Suriye'de kuşatma bölgelerinden sivil ve askeri unsurları tahliye eden konvoyların kontrol noktalarında bekleyişi sırasında bombalı saldırı meyadana geldi. Saldırıda onlarca kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Patlamada ağır yaralanan 19 kişi Türkiye'de tedavi görmek üzere, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü sınır kapısı karşısındaki Babül Hava sınır kapısına getirildi. Yaralılar Hatay'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Rejim ve muhalifler arasında varılan anlaşma gereği, Şam'da rejim kuşatmasındaki Madaya ve Zebadani'den toplam 2 bin 350 kişi, İdlib'te ise muhaliflerin kuşatmasındaki Fua ve Kefreya'dan 5 bin kişi, Halep'teki kontrol noktalarına varmıştı.

Saldırı, konvoyların Halep'teki kontrol noktalarında bekleyişi sırasında gerçekleşti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)