BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye sınırında saldırı----

Suriye sınırında saldırı

Suriye sınırında saldırı
05 Temmuz 2013 - 16:55 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı Suriye sınırından geçmeye çalışan bir grubun taciz ateşi açtığını açıkladı

Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye sınırından geçmeye çalışan bir grubun taciz ateşine karşılık verdiğini, konuyla ilgili Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığı'nın da bilgilendirildiğini kaydetti.
Olayla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Türkiye-Suriye Hududunda, 1'inci Hudut Alay Komutanlığı, Viranşehir/Şanlıurfa Onbaşı Gök Hudut Karakolu sorumluluk sahasında, 5 motosiklet ile 10 Suriyeli şahsın, mayınlı sahayı geçerek Türkiye topraklarına girdiği ve mal transferi yapmak maksadıyla, bir "Brodway" marka aracın da Türkiye tarafında, Hudut yolunun kuzeyinde beklediği tespit edilmiştir. Onbaşı Gök Hudut Karakolu'ndan bir timin, Hudut devriye aracı ile olay bölgesine intikali esnasında, durumu fark eden "Brodway" marka araç, Türkiye istikametine, 10 motosikletli şahıs da Suriye'ye doğru kaçmışlardır. Suriyeli şahıslar, kaçışları esnasında hudut devriye timi personelinin üzerine doğru 5-6 el ateş açmış, Devriye timi de derhal mevzii alarak Suriyelilere ateşle karşılık vermiştir. Olayda yaralanan Suriyeli bir şahıs, Akçakale Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tıbbi müdahaleyi müteakip, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştır."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)