BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye anketinde şok sonuç!----

Suriye anketinde şok sonuç!

Suriye anketinde şok sonuç!
05 Eylül 2013 - 10:14 www.finansgundem.com

ORC Araştırma, vatandaşa "Suriye'ye müdahaleyi destekliyor musunuz?" diye sordu. İşte bu soruya verilen yanıt...

Mısır'da ordunun darbe yapması ve Suriye'de yaşanan iç savaşla birlikte Türkiye'nin dış politikası gündemin en önemli maddelerinden biri haline geldi.
Peki vatandaş hükümetin Mısır ve Suriye politikalarına destek veriyor mu? Suriye'ye askeri müdahale için vatandaştan onay var mı?.. Bu soruların yanıtını ORC Araştırma, yaptığı son anketle verdi.
ORC'nin Türk dış politikası üzerine yaptığı kamuoyu araştırmasının sonuçlarına göre, "barışçıl girişimlerin sonuçsuz kalması durumunda Esad'ın uyguladığı katliamı sona erdirmek için Suriye'ye operasyon yapılmasını destekleyenler"in oranı yüzde 71.8'i buldu.
ERDOĞAN'IN MISIR POLİTİKASI DOĞRU
Başbakan Erdoğan'ın Mısır'daki darbe sonrası darbecileri hedef alan sözleri ve Mursi'ye açıktan destek vermesi de tartışma konusu olmuştu. ORC anketine göre Türkiye'nin yüzde 69.5'i Erdoğan'ın Mursi'yi desteklemesini doğru buluyor.
Yine aynı anket sonucuna göre toplumun yüzde 59.4'ü Türkiye'nin dış politikasına destek veriyor.
BUGÜN SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ?
ORC anketinde dikkat çeken bir diğer bölüm ise seçim anketi oldu. Bugün seçim olsa hangi partisine oy verirsiniz sorusuna yanıt veren vatandaşların yüzde 49'u AK Parti'yi işaret etti. Buna göre CHP yüzde 26.5, MHP 14.9, BDP ise yüzde 6.4 oranında oy alıyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)