BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSur'da çatışma! Bir Uzman Çavuş şehit----

Sur'da çatışma! Bir Uzman Çavuş şehit

Sur'da çatışma! Bir Uzman Çavuş şehit
19 Aralık 2015 - 11:31 www.finansgundem.com

Sur İlçesi’nde çıkan çatışmada, PKK’lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte bir uzman çavuş şehit oldu, 1 uzman çavuş yaralandı

Merkez Sur İlçesi’nde barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için 2 Aralık günü alınan, 11 Aralık cuma günü 17 saat ara verildikten sonra tekrar ilan edilen sokağa çıkma yasağının 17’inci günündeçatışma çıktı.

Bu sabah saatlerinde 7’nci Kolordu Komutanlığı’na bağlı askerler,  polis ve jandarma harekat timleri operasyonlarını sürdürürken Yıkıkkaya Sokak üzerinde PKK’lı teröristler tarafından keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 2 uzman çavuş yaralanırken, güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.

Çatışma nedeniyle ambulansların bir süre giremediği bölgede yaralı askerler, daha sonra alınarak ambulansla alınarak Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Askerlerden durumu ağır olan uzman çavuş doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu. Diğer yaralı uzman çavuş ise, Diyarbakır Asker Hastanesi’nde götürülerek tedavi altına alınırken durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sur İlçesi’nde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasındaki çatışmalar yer yer devam ederken, ilçeden silah ve patlama sesleri duyuluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)