BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig'e yükselen son takım belli oldu----

Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu

Süper Lig'e yükselen son takım belli oldu
05 Haziran 2015 - 23:15 www.finansgundem.com

PTT 1. Lig'den Spor Toto Süper Lig'e yükselen 3'üncü ve son takım belli oldu.

PTT 1. Lig Play-Off finalinde Samsunspor'u normal süresi 1-1, uzatmaları 2-2 berabere biten karşılaşma sonunda yapılan penaltı atışlarında 4-1 mağlup eden Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada Antalyaspor'un gollerini  29. dakikada Diarra ve 101. dakikada Oğuz Mataracı atarken, Samsunspor'un golleri 72 ve 107. dakikalarda Mbilla'dan geldi.

Antalyaspor'dan Sezer Badur 76. dakikada, Samsunspor'dan ise Taha Yalçıner 89. dakikada ve Mbilla da 120. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldılar. Antalyaspor adına Lokman Gör, Adem Alkaşi, Emrah Başsan ve Ömer Kandemir penatlı atışlarını gole çevirirken, Samsunspor adına sadece Murat Akyüz penaltı atışında topu filelerle buluşturdu. Samsunspor'da Recep Niyaz ve Sezer Özmen ise penaltı atışını kaçırdı.

PTT 1. Lig'de normal sezonu ilk iki sırada tamamlayan Kayserispor ve Osmanlıspor, doğrudan Süper Lig'e çıkma başarısı göstermişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)