BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig’de şok karar----

Süper Lig’de şok karar

Süper Lig’de şok karar
16 Nisan 2013 - 06:22 www.finansgundem.com

Kulüpler Birliği’nin aldıği devrim niteliğindeki karar Türk futbolunda yeni bir dönem başlatacak

Kulüpler Birliği’nin dün İstanbul’daki merkezinde gerçekleşen ve Kayserispor ile Trabzonspor dışındaki 16 kulübün temsilci gönderdiği zirvede, teknik adamlara adeta pranga vuracak bir ilke kararı alındı. Nevzat Dindar’ın Milliyet’teki haberine göre Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bir sonraki sezon için uygulamaya girecek olan merkezi bilet sistemiyle ilgili yapılan sunumun ardından kulüplerin, ortak bir tavır ortaya koydu ve teknik direktör olayına parmak bastı. Kulüpler, bir teknik adamın, aynı ligde sadece tek takımda çalışması konusunda prensip kararı aldı ve bu durumun Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilmesine karar verildi. TFF’den bunun talimatlara konulması istenecek.
Ayrıca Spor Genel Müdürlüğü’nün statları kulüplere kiralamasına karşın, isim ve sponsorluktan yüzde 25, stadyum reklamlarından yüzde 10, bilet hasılatından yüzde 7 ve forma reklamlarından yüzde 5 oranında yaptığı kesintilerin çok yüksek olduğunun altı çizildi. Kulüplerin konuyla ilgili önümüzdeki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu ile bir toplantı düşündüğü öğrenildi. Birliğin daha sonra Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç’tan randevu talep ederek, dertlerini anlatacağı bildirildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)