BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig maçında olay...----

Süper Lig maçında olay...

Süper Lig maçında olay...
05 Mart 2017 - 19:06 www.finansgundem.com

Süper Lig’deki Adanaspor - Atiker Konyaspor maçının son bölümünde büyük olaylar yaşandı.

Süper Lig'deki Adanaspor - Atiker Konyaspor maçında çıkan olaylar sebebiyle mücadele bir süreliğine durdu. Süper Lig’e bu sezon çıkmasına rağmen ligde dikiş tutturamayan turuncu beyazlılarda alınan kötü sonuçlar taraftarları isyan ettirdi.

Atiker Konyaspor’un 1-0 galibiyeti ile devam eden maçta Adanasporlu taraftarların taşkın hareketleri sonrasında mücadele bir süreliğine durdu. Maçın 83. dakikasından sonra koltukları söken taraftarlar, sahaya yabancı maddeler attılar. Hakem Halil Umut Meler maçı durdurdu. Bu esnada birkaç taraftarın sahaya girdiği görüldü.

Tribün ile sahayı ayıran kapıya dayanan taraftarları Adanasporlu futbolcu Cem Özdemir sakinleştirmeye çalıştı. Taraftarlar Özdemir’e de serzenişte bulundu ve sakinleşmediler. 83. dakikada duran maç 15 dakika sürenin ardından tekrar başladı... Statta taraftarlara sakinleşmesi yönünde anons yapıldı.

Olaylı maçı Atiker Konyaspor 1-0 kazanırken Adanaspor, haftayı 17 puanla 17. sırada kapattı.
 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)