BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Drogba, Fener'i boş geçmedi----

Süper Drogba, Fener'i boş geçmedi

Süper Drogba, Fener'i boş geçmedi
11 Ağustos 2013 - 23:45 www.finansgundem.com

Hazırlık maçlarında formda görüntüsüyle dikkat çeken tecrübeli yıldız, Süper Kupa maçında da Fenerbahçe'yi deviren isim oldu

Didier Drogba yeni sezonda Galatasaray'ın en büyük kozlarından biri olacağını gösterdi. Hazırlık maçlarında formda görüntüsüyle dikkat çeken tecrübeli yıldız, Süper Kupa maçında da Fenerbahçe'yi deviren isim oldu.
Galatasaray'ın 2012-203 sezonunun devre arasında Çin'in Şangay Şenhua takımından transfer ettiği Didier Drogba, yarım sezonda gösterdiği performansla akıllardaki soru işaretlerini silmiş ve camianın büyük sevgisini kazanmıştı. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 lig maçına çıkıp 5 gol atan Fildişili yıldız, sarı-kırmızılıların şampiyonluğuna katkı yapmıştı. Drogba, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke ve Real Madrid maçlarının da tamamında 90 dakika oynayıp, 1 gol atmıştı.

2013-2014 sezonu öncesi hazırlık döneminde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in demeçlerinde özellikle vurguladığı nokta Drogba'nın kendileriyle kamp geçirmesiydi. Terim'in işaret ettiği Drogba, hazırlık maçlarında formda olduğunu göstermiş, Malaga ve Arsenal karşılaşmalarında fileleri havalandırmıştı.
DROGBA BOŞ GEÇMEDİ
35 yaşındaki tecrübeli yıldız, Süper Kupa derbisini de boş geçmedi. Kendisine has güçlü fiziğini ilerleyen yaşına rağmen koruyan Drogba, uzatma devresinde sahne alıp şık bir kafa vuruşuyla Fenerbahçe ağlarını sarsarak Süper Kupa'yı Galatasaray'a kazandıran isim oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)