BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüleyman Seba'nın kemikleri sızlayacak!----

Süleyman Seba'nın kemikleri sızlayacak!

Süleyman Seba'nın kemikleri sızlayacak!
30 Ekim 2014 - 11:03 www.finansgundem.com

Süleyman Seba'ya adanan 2014 2015 sezonu hiç de beklenildiği gibi sevgi, saygı ve sportmenlik çerçevesinde ilerlemiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı, 2014-2015 sezonunu, 'Süleyman Seba sezonu' olarak ilan etti. 'Sevgi', 'saygı' ve 'sportmenlik' sloganlarıyla; hem Beşiktaş 'ın efsane başkanına saygı duruşunda bulunuldu hem de son yıllarda artan saha olaylarının azaltması hedeflendi. Ancak ligin ilk 7 haftası incelendiğinde, bu hedef doğrultusunda beklenen başarı sağlanamadı.

TFF Hukuk Müşavirliği, sadece son hafta maçları sonrası Süper Lig'den 10 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti. Bir diğer ilginç nokta ise bu sezon 'dört büyükler' arasında oynanan karşılaşmalarda, hiç bir başkanın tribünde yer alamaması oldu. Yani bir anlamda, Süleyman Seba sezonu başkanlara yasaklı hale geldi.

ÜNAL AYSAL VE AZİZ YILDIRIM CEZALI BAŞLADI

-Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray , TFF Süper Kupa mücadelesinde Manisa'da (Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailesine yardım amacıyla) kozlarını paylaştı. Ancak iki kulübün başkanı da, geçtiğimiz sezonda kalan cezaları sebebiyle maçı tribünden takip edemedi.

HACIOSMANOĞLU VE AYSAL'A 30 GÜN CEZA

-14 Eylül tarihinde 0-0 sonuçlanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, cezası devam eden Yıldırım yine stada gidemedi. Bordo-mavili kulübün 1 numarası İbrahim Hacıosmanoğlu da resmi siteden yayımlanan açıklama nedeniyle 30 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı ve dev maçı kaçırdı.

-Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ikinci randevuda da tablo değişmedi. Aziz Yıldırım'ın cezası sürerken, bu kervana Ünal Aysal da katıldı. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma öncesi hakem Cüneyt Çakır için 'şaibeli' diyen Galatasaray Başkanı, 30 gün ceza alıp derbide tribüne çıkamadı. Böylece Aysal, başkanlık görevindeki son lig maçını, üstelik takımının 2-1 kazandığı müsabakayı TV karşısında izlemek zorunda kaldı.

YILDIRIM YİNE PFDK'LIK OLDU

Lider Beşiktaş ile Fenerbahçe, ligin 8. Haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. Ezeli rakiplerin müsabakasını, büyük ihtimal sadece siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman tribünden izleyebilecek. Zira hak mahrumiyeti cezasının sona ermesiyle Gençlerbirliği maçını locasından takip eden Yıldırım, devre arasında hakem Özgür Yankaya'ya yönelik sözleri nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi. Üstelik talimatın 41. maddesi gereği 'tehdidi' sebebiyle. Başkan Yıldırım, Disiplin Kurulu'ndan ceza alması halinde, Beşiktaş karşısında 'derbi kaçırma' geleneğini sürdürecek.

"KAVGA İÇİN MAHMUT USLU'YA SORUN"

Fenerbahçe Başkanı, geçtiğimiz hafta basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bana kavga ettirecek sorular sormayın. Kavga için Mahmut Uslu'ya sorun. Artık ceza almak istemiyorum. Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarında olmak istiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Gençşerbirliği karşılaşmasında bu isteği gerçekleşen Yıldırım, Beşiktaş derbisinde ise tribüne çıkamama tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

SAHA DIŞI OLAYLAR: 5 MAÇ MEN, SEYİRCİSİZ OYNAMA, 30 GÜN, 466 BİN 500 TL...

-TFF Süper Kupa sonrası Felipe Melo'yu kastederek "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin" diyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, PFDK'dan 3 maç men ve 17 bin 500 TL para cezası aldı.
-Melo'yu hedef alan tweet'ler atan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Ekşioğlu, 30 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin TL para cezasına çarptırıldı.
-Galatasaray'a, TFF Süper Kupa'da taraftarlarının sahaya attığı yabancı maddeler sebebiyle 1 maç seyircisiz oynama ve 100 bin TL para cezası kesildi.
-Fenerbahçe, Süper Kupa'da taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle 200 bin TL para cezası aldı.
-Aziz Yıldırım'a küfür içeren paylaşımı retweet yapan Galatasaraylı futbolcu Melo, takımını 2 maç yalnız bıraktı ve Sambacı'ya 13 bin TL fatura edildi.
-Fenerbahçe derbisinde taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ve saha olayları nedeniyle Galatasaray'a 60 bin, yine Fenerbahçe'ye karşı aynı ihlalden Trabzonspor'a 50 bin TL ceza verildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)