BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞükrü Saracoğlu’na yeni düzenleme----

Şükrü Saracoğlu’na yeni düzenleme

Şükrü Saracoğlu’na yeni düzenleme
29 Mart 2013 - 11:31 www.finansgundem.com

Fenerbahçe yönetimi ek gelir getirecek bir proje üstünde çalışıyor.

Şükrü Saracoğlu Stadı'na yeni localar yapılması gündemde. Fenerbahçe yönetimi, kulübe ek kaynak yaratacak bir proje için çalışma başlattı.
NTV'nin haberine göre, projenin hayata geçirilmesi durumunda, "Sarı" ve "Lacivert" tribünlerde tadilat olacak. Bu iki blok, Maraton ve Fenerium alt tribünleriyle eşit şartlara getirilecek. Bu tribünlerin üstündeki boş bölümlere de 2 loca yapılacak. Yönetim bu çalışma sonrası 2 bin 500 koltuk ve 2 locadan, yılda 3 milyon lira ek gelir bekliyor. Stadın şu an 50 bin 530 kişi oturma kapasitesi bulunuyor.
Fenerbahçe Kulübü'nün stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'ni devralması için de geri sayım sürüyor. Bu araziye karşılık 3 okul yaptıran Sarı-Lacivertli kulüpten, bir de spor salonu yaptırılması talep edilmişti. Spor salonu'nun inşaatı artık tamamlanmak üzere.
Kenan Evren Lisesi'nin yaz aylarında Fenerbahçe Kulübü'ne devredilmesi beklenirken, burada alışveriş merkezi ve otel yapılması planlanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)