BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuç ortakları Amerikalıları şaşırttı----

Suç ortakları Amerikalıları şaşırttı

Suç ortakları Amerikalıları şaşırttı
20 Nisan 2021 - 18:29 www.finansgundem.com

George W. Bush eski First Lady Michelle Obama'yla arkadaşlığıyla ilgili gelen tepkilere karşı şaşırdığını söyledi

Eski ABD Başkanı George W. Bush, 18 Nisan'da yayımlanan bir röportajda, eski First Lady Michelle Obama'yla arkadaşlığına verilen tepkiler karşısında "şoke olduğunu" söyledi.

Independent'ın haberine göre, ikilinin Smithsonian Afro-Amerikan Kültürü ve Tarihi Ulusal Müzesi'nin 2016'da yapılan açılış töreninde kucaklaşması gündemi sarsmıştı.

Hayatını 2018'de kaybeden Cumhuriyetçi senatör John McCain'in cenaze töreninde Bush'un Obama'ya boğaz pastili vermesi de epey konuşulmuştu.

CBS News'a açıklamalar yapan 74 yaşındaki Bush, bu konu hakkında "(Tepkiler) Beni şoke etti… Amerikan halkı, Michelle Obama'yla benim arkadaş olabilmemize çok şaşırdı" dedi ve ekledi:

Amerikalılar düşüncelerinde o kadar kutuplaşmış ki George W. Bush'la Michelle Obama'nın arkadaş olabileceğini hayal edemiyor.

Bununla birlikte 2018'de Obama da sıkı arkadaşlıkları hakkında konuşmuştu. Protokoller sebebiyle Bush'la her zaman yan yana oturacaklarını kaydeden 57 yaşındaki Obama, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Yani Bush bütün eskilerin toplandığı büyük etkinliklerde benim suç ortağım. Onu ölümüne seviyorum. Harika ve komik bir adam. Partilerimiz bizi birbirimizden ayırmıyor. Renk, cinsiyet… Bu tür şeyler bizi ayırmıyor.

2008'de Barack Obama, Cumhuriyetçi rakibi McCain'i geride bırakarak seçimi kazanmış ve Bush'un hemen ardından başkanlık koltuğuna oturmuştu.

Fintek sektöründe ‘bulut’ dönüşümü

ABD'de ölenlerin sayısı 567 bin 736'ya yükseldi

Piyasalarda gün sonu 20/04/2021

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)