BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemStarbucks: Herkese yardım ediyoruz----

Starbucks: Herkese yardım ediyoruz

Starbucks: Herkese yardım ediyoruz
04 Haziran 2013 - 07:07 www.finansgundem.com

Starbucks mağaza kapılarının herkese açık tuttuğunu belirtti

Starbucks yönetimi, mağazalarına sığınan binlerce kişinin, yiyecek, içecek, hatta tıbbi yardım ihtiyaçlarını koşulsuz olarak karşıladıklarını duyurdu.Starbucks Türkiye’den yapılan açıklamada, Taksim’deki olayların başladığı ilk anlardan itibaren sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğinin aksine, Starbucks mağazalarının kapılarının herkese açık tutulduğu belirtildi.
Açıklamada, “Çalışan ve müşterilerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz olup, ihtiyacı olan herkese yardım için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Mağazalarımıza yapılan ve can güvenliğini tehdit eden fiziki saldırıların tekrar yaşanmamasını temenni ediyoruz” denildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Barkın Paker04 Haziran 2013 10:29

    Ben özellikle tam tersini duyduğumu hatırlıyorum. Starbucks bu süreci iyi yönetemedi; Shaya'nın Brand Managerları halk hareketlerini pek anlayamıyor. İlk önce yardım edilmediği ama sonra edildiği bilgisini almıştım. Bu tip konularda geç kalmanın kurum itibarına olumsuz etkisi muazzam. Starbucks'ın Taksim'deki kadrolarını, halktan özür dileyerek değiştirmesi iyi olabilir. Tabii gerçekten müşterilerinin hayatını önemsiyorsa ki öyle olduğuna eminim.