BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSPK Başkanı Gönül: Fon değil bu tamamen dolandırıcılık----

SPK Başkanı Gönül: Fon değil bu tamamen dolandırıcılık

SPK Başkanı Gönül: Fon değil bu tamamen dolandırıcılık
29 Kasım 2023 - 12:05 www.finansgundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" olarak bilinen davaya ilişkin, "Söz konusu olay, bir dolandırıcılık olayı. Sermaye Piyasası mevzuatına göre bir fon değil bu, tamamen dolandırıcılık." dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, ekonomi alanında düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmündeki Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam ediyor.

Komisyonda teklifin SPK'ye ilişkin maddelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay'ın, "Yüksek karlı gizli fon vaadiyle yaşanan dolandırıcılık" davasını gündeme getirmesi ve bu fonlar hakkında soruşturma açılıp açılmayacağını sorması üzerine şunları söyledi:

Söz konusu olay, bir dolandırıcılık olayı. Sermaye Piyasası mevzuatına göre bir fon değil bu, tamamen dolandırıcılık. Adının fon olması, fon olarak lanse edilmesi mevzuatımızdaki fonu kapsamıyor.

Seçil Erzan'a para verenler, kazananlar, kaybedenler

 

Futbol dünyasını sarsan fon vurgunu iddiasında Terimler'in ifadesi ortaya çıktı

 

Futbolculardan 'iftira' şikayeti!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AA.J29 Kasım 2023 13:47

    Bankanın haberinin olmaması imkansız günler sonra açıklama yapması zaman kazanması yazıklar olsun lekelendiler her katıyla