BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu: Yeni modele geçiyoruz----

Soylu: Yeni modele geçiyoruz

Soylu: Yeni modele geçiyoruz
02 Mart 2021 - 10:13 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kontrollü normalleşme döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığıyla bu süreci birlikte atlatacağız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Kontrollü normalleşme' döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçileceğini, bu sürecin kurallara uyumla atlatılacağını duyurdu.

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"İllerimizin risk düzeyine göre 'Kontrollü Normalleşme' döneminde yeni ve daha yoğun denetim modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığı ve kurallara uyma hassasiyetiyle, bu süreci inşallah birlikte atlatacağız. Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak hep birlikte..."

İllerimizin risk düzeyine göre “Kontrollü Normalleşme” döneminde YENİ ve DAHA YOĞUN DENETİM modeline geçiyoruz. Milletimizin fedakarlığı ve kurallara uyma hassasiyetiyle, bu süreci inşallah birlikte atlatacağız.                                                                                                                                          Temizlik Maske Mesafe ve tüm kurallara uyarak hep birlikte... — Süleyman Soylu | Maske😷 Mesafe↔️ Temizlik🧼 (@suleymansoylu) March 2, 2021

 

Kafe ve restoranlarda geceden hazırlık

 

100 bin nüfusa düşen vaka sayısı güncel haritası

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)