BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu, AK Parti'nin oy oranını açıkladı----

Soylu, AK Parti'nin oy oranını açıkladı

Soylu, AK Parti'nin oy oranını açıkladı
03 Şubat 2014 - 15:03 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ak Parti'nin oy oranının %50'ler de olduğunu açıkladı

A Haber Ankara Temsilcisi Murat Akgün'ün sorularının yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti'nin oy oranını açıkladı.

3 önemli araştırma şirketinin verilerine göre AK Parti'nin ocak ayındaki oy oranının yüzde 50 bandında olduğunu söyleyen Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, Fethullah Gülen'in Türkiye'ye dönmesine ilişkin çağrısına destek vererek, '' Saha burası. Bizim elbisemizin başka ülkelerde başka mahfillerde bir şekilde biçilmesine biz müsaade edemeyiz'' dedi.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

video##545##player

17 ARALIK NEO-MODERN BİR DARBEDİR

28 Şubat’ı biz post modern bir darbe olarak değerlendiriyoruz, 17 Aralık’ı da neo-modern bir darbe olarak değerlendiriyoruz. Yeni bir darbe modeli yani. 17 Aralık neo darbedir ama içerinde hem hukuk yolsuzluğu vardır, hem demokrasi hırsızlığı vardır. İkisinin bir araya gelmiş halidir.

OYUMUZ YÜZDE 50 BANDINDA

Ocak ayında elimizde 3 ciddi araştırma vardı. Bu araştırmalar, bizim % 50 bandında olduğumuzu çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Burada bir düzeltme de yapmak isterim, bu yarın bir genel seçim olsa oyumuz ne olur sorusunun karşılığı değil, 30 mart yerel seçimlerinde kime oy vereceksinizin karşılığı bu.

SAHA BURASI, BAŞKA MAHFİLLER OLAMAZ

Sayın Genel Başkan Yardımcımız çok doğru bir değerlendirme ortaya koyuyor, saha burası. Eğer siyaset yapılacaksa da burada, eğer bir mücadele yapılacaksa da burada, eğer Türkiye’nin geleceğine yönelik bir değerlendirme yapılacaksa da saha burasıdır. Bizim elbisemizin başka ülkelerde ve başka mahfillerde bir şekilde biçilmesine biz müsaade edemeyiz.
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mete Tunç03 Şubat 2014 21:16

    Ah Soylu sen neymişsin?Yalakalığın böylesi-yalancılığın bu kadarı da insanlara pes dedirtir.AKP bitti sen çölde serap görüyorsun...

  • saf03 Şubat 2014 16:22

    evet saf ve temiz anadolu insanı,bilgi kirliliğine maruz kaldığı için sonuçlar böyle... seçim zamanı yaklaştıkca AKP nin alacağı oy oranının bundan daha fazla çıkacağına inanıyorum

  • alptuğ03 Şubat 2014 16:19

    neolur bu zatı dikkate alıp sayfanıza haber yapmayın MAZİSİ BELLİ bir partiyi tarihe gömdü ciddiye almayın yaranmaya çalışıyor.

  • borsacı03 Şubat 2014 16:13

    Siyasi etik değerlerden yoksun birinin böyle açıklamalarına itibar edilmez !

  • Papağan03 Şubat 2014 16:02

    Yüzde elli ne ki, yüzde ellidört. Yalandan kim ölmüş!

  • NETİCEYE BAKALIM03 Şubat 2014 15:30

    Bu sonuç ; henüz jetonu düşmemiş, ne olduğunu, ne dolaplar döndüğünü henüz anlamamış, bilgi kirliliğine maruz kalmış saf ve temiz yürekli Anadolu İnsanının iyi niyetinin sonucu. Yalnız darmaduman ettiğiniz Hukuk bir gün yakanıza yapışınca göreceğiz,nasıl da yüzde 5' lere düşeceksiniz.

  • murat yılmaz03 Şubat 2014 15:30

    Tabiki oranını yüksek söyleyecek ki seçmeni psikolojik etki altına alacak.

  • exper03 Şubat 2014 15:22

    AKP %50 oy oranını rüyasında görür, bunca olaydan sonra...