BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSow dönüyor!----

Sow dönüyor!

Sow dönüyor!
18 Eylül 2013 - 11:06 www.finansgundem.com

Sow, bu hafta Elazığ ile oynanacak maçta takımına geri dönüyor...

18 Eylül 2013e-postaSow bu hafta takıma geri dönüyorAntrenmanlarda çok iyi çalışmaya başlayan yıldız futbolcunun, Elazığspor ile oynanacak karşılaşmanın kadrosuna alınması bekleniyor.Fenerbahçe’de iki maçtır kadroya alınmaması spor kamuoyunda büyük tartışma yaratan Moussa Sow, formunu yeniden bulmaya başladı. Kontenjana takılmasından bu yana antrenmanların en çok çalışan isimlerinden bir tanesi olan Senegalli yıldız, Ersun Yanal’ın gözüne yeniden girdi. Bu nedenle sarı lacivertli teknik adamın, golcü futbolcuyu bu hafta oynanacak Elazığspor karşılaşmasında ilk 11’e alması bekleniyor.
KÜSMEDİ VE KAZANDI
Yıldız futbolcu hatırlanacağı gibi Sivasspor karşılaşması öncesi formsuz olduğu için kadroya alınmamıştı. Kasımpaşa maçı kadrosunda da yer bulamayan Sow bu nedenle polemik konusu olmuştu. Ancak küsmek yerine antrenmanlarda çok iyi çalışmayı seçen tecrübeli forvet, yeniden takıma dönme şansını yakaladı. Yanal da Kasımpaşa maçı sonrası “Sow ile problemimiz yok. O da bu takımda oynayacaktır” diyerek öğrencisinin dönüşüne yeşil ışık yakmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)