BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞota Arveladze'nin maç yorumu----

Şota Arveladze'nin maç yorumu

Şota Arveladze'nin maç yorumu
16 Mart 2013 - 22:20 www.finansgundem.com

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Beşiktaş galibiyetini yorumladı...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, deplasmanda 3-1 kazandıkları Beşiktaş maçından sonra şunları söyledi:
"3 gol atacağımızı düşünmedim ama böyle bir maç olacağını da tahmin ediyordum. Geriye hiç çekilmedik, pozisyon vermedik. hücuma da güzel çıktık. Büyük takımlara karşı oynarken çıkışları düşünüyorsun. Maç içinde gerçekleştirdiğimiz kontratakları çalışmıştık. Bunun yanı sıra geriye de çok yaslanmadık. Almeida'nın kafa vuruşu hariç rakibe pozisyon vermedik. Çok mutluyum. Bu galibiyetten dolayı bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Takım olmadan, futbolcunun bireyselliğinden bir şey olmaz. Daha da güçlü olacağız."
BASIN TOPLANTISI
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 yendikleri maçta çok iyi oynadıklarını ifade etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, iki takımın da açık futbol oynadığını ve taraftarların 4 güzel gol seyrettiğini belirtti. Arveladze, maçın tempolu geçeceğini daha önceden tahmin ettiğini aktararak, ''Deplasmanda oynarken Beşiktaş'a karşı kontra ataklarda iyi sonuç alırsanız işiniz kolaylaşır. Oyuncularım konuştuğum her şeyi 90 dakika boyunca yapmaya çalıştı. Önemli ve özel bir galibiyet aldık'' ifadelerini kullandı. Kasımpaşa adına birer gol kaydeden İbrahim Halil Çolak ve Viudez ise zorlu maçta iyi kontra ataklar yaparak kazandıklarını dile getirdi. İbrahim Halil Çolak'a yöneltilen, ''Fenerbahçe maçından sonra Kasımpaşa bugün de oyun içinde gergindi. Bunu neye bağlıyorsun?'' sorusu üzerine teknik direktör Arveladze araya girerek, ''Biz mi çok sert oynadık Fenerbahçe maçında. Yediğimiz penaltıya tepki verdik, onu mu kastediyorsun? Ben öyle düşünmüyorum. Dışarıdan öyle gözüküyor olabilir'' şeklinde konuştu. İbrahim Halil ise her maça kazanmak için çıktıklarını ve hırslarının da normal olduğunu kaydetti.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)