BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSosyal sorumluluk projesinden Sultanlar Ligi hedefine----

Sosyal sorumluluk projesinden Sultanlar Ligi hedefine

Sosyal sorumluluk projesinden Sultanlar Ligi hedefine
05 Eylül 2023 - 16:40 www.finansgundem.com

Kadın voleybolcuların sağlığı emin ellerde... İmzalanan anlaşmaya göre Medlife Tıp Merkezi, bir yıl süresince Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımı sporcularına sağlık desteği verecek.

Play-Off’ları geçerek 1’inci Lig'e yükselen Fethiye Zirvespor’un haklarını devralan Bodrum Belediyesi Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımının sağlık hizmetleri sponsoru Medlife Tıp Merkezi oldu.

Geçtiğimiz günlerde Tıp Merkezi’ni ziyaret eden Bodrumspor A Kadın Voleybol takımı sporcuları, yöneticileri Hadi Türk, Mehmet Dağoğlu, Murat Önder, Rıza Karakaya, Fatih Öztarakçı, Ogün Yıldız, Av. Handan Yazıcıoğlu ve Antrenör Adnan Kıstak’ın katıldığı törende sponsorluk anlaşması imzalandı.

İmzalanan anlaşmaya göre Medlife Tıp Merkezi, bir yıl süresince Bodrumspor A Kadın Voleybol Takımı sporcularına sağlık desteği verecek.

Kuruldukları geçen yıl bir üst lige çıkma başarısı gösteren Bodrumspor A Kadın Voleybol takımı adına Medlife Tıp Merkezi yöneticilerine, Bodrumspor logolu tablo hediye eden kulüp yöneticisi Mehmet Dağoğlu, sağlık sponsorluğu desteği için teşekkür etti.

Medlife Tıp Merkezi Medikal Direktörü Dr. Serhat Demiroğlu ile Başhekim Dr. Serdar Demiroğlu ise, “Biz sporu seviyoruz ve Bodrum’da sporun gelişmesini istiyoruz. Bu nedenle kulübümüze destek veriyoruz.  Her zaman takımımızın yanındayız” diye konuştular.

Farkındalık projesi olarak başlayan, kısa sürede profesyonel alanda mücadele eden bir takıma dönüşen Bodrumspor Kadın Voleybol Takımı, hikayesi ile de dikkat çekiyor.

Uzman sağlıkçılar Türkiye’nin ‘ölümcül’ sorununu anlatıyor

Filenin Sultanları'nın tarihi zaferi dünya basınında

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonu oldu!

NYT Filenin Sultanları'nı yazdı: Türkiye kahramanlarını buldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)