BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSon dakika! Antalya’da ifade şoku----

Son dakika! Antalya’da ifade şoku

Son dakika! Antalya’da ifade şoku
30 Ocak 2013 - 13:16 www.finansgundem.com

Eskişehir’den sonra Antalya… CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın savcılıkta ifade veriyor

CHP'li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonun yankıları sürerken bir CHP'li belediyeye baskın haberi daha geldi. Mustafa Akaydın savcılığa davet edildi.
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına yönelik baskın gündemdeki yerini korurken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Mustafa Akaydın'ın savcılığa davet edildiği bildirildi.
Soruşturmanın ana unsuru otubüslerde kullanılan ANT-KART.
Bu sabah saat 09.30'da Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Osman Şanal tarafından savcılığa davet edilen Başkan Mustafa Akaydın, şu dakikalarda ifade veriyor. İfade işleminin saat 09.30'da başladığı ve halen devam ettiği bildirildi.
Savcı Akaydın'ı sorgulayan Osman Şanal'ın ismi eski Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı CHP Milletvekili İlhan Cihaner'in tutuklanması ile sonuçlanan soruşturma esnasında duyulmuştu. Mustafa Akaydın'ın öğleden sonra bir basın toplantısı yapması bekleniyor. (Trtturk.com.tr)
Mustafa Akaydın konuştu Savcı Osman Şanal tarafından sorgulanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ifade vermesinin nedenini açıkladı.
Eskişehir Belediyesi'ne düzenlenen operasyonun ardından bugün de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Savcı Osman Şanal'a ifade verdi. İfadenin "Halkkart" ile ilgili olduğu belirtildi.İfadesinin ardından açıklama yapan Mustafa Akaydın şunları söyledi:
"Elektronik ücret toplama sistemi dava konusu yapıldı. Önemli bir zaman süresi öncesinde Danıştay'ın süreç temizdir şeklinde kararı vardı. Son bir aydır beklediğimiz üzere bu konuda sorgulamalar arttı. Dün savcıdan davet aldık. Bugün dört saat 20 dakika sorularla karşı karşıya kaldık. Cevap veremeyeceğiniz hiçbir şey yok. Takdir savcının ve eğer gerekirse yargınındır. Söyleyeceğim budur. Bu tür olaylara rektörlük zamanlarında da karşı karşıya kaldım kendi vicdanıma aileme ve yanımdakilere Antalya halkına ve CHP'ye karşı bir teşekkür borcum var vicdanım rahat hayatta hiçbir zaman kişisel çıkarım için bir şey yapmadım ekibimin yaptığına da inanmıyorum"
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • m30 Ocak 2013 14:17

    akp beledıyelerının neden sorgulanmadıgı cok enteresan ınsanların kafasında soru ısaretlerı bırakıyor gercekten Eskısehır Antalya Izmır butun bu beledıyeler CHP de olmasına ragmen nedense kontoller arttı neden dıger beledıyelere hıc denetleme gelmıyor? ellerınden gelenı yapıyorlar ama bu halk buna kanmayacak