BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSomali'de büyük patlama----

Somali'de büyük patlama

Somali'de büyük patlama
02 Eylül 2018 - 12:53 www.finansgundem.com

Somali’de bomba yüklü bir araçla saldırı düzenlendi. Yerel kaynaklar, saldırıda en az 5 kişinin öldüğünü açıkladı.

Somali’nin başkenti Mogadişu'da sabah saatlerinde bomba yüklü bir araçla saldırı düzenlendi. Howlwadaag ilçe binasını hedef alan saldırıda ölü ve yaralılar olduğu belirtiliyor. Yerel kaynaklardan yapılan açıklamada saldırıda en az 5 kişinin öldüğü ifade edilirken, resmi kaynaklar henüz bir açıklama yapmadı.

Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, olay yerinde gelen polis bölgeyi trafiğe kapandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum02 Eylül 2018 15:27

    Batılıların kurup yönettiği eşşebab denilen aşağılık örgütün adamları yapmıştır kesin.Bu tip islam görünümlü terör örgütlerini batılı özellikle cıa ve mı6 gibi istihbarat örgütleri kuruyor.Amaç tabiiki birden fazla. Hem oradaki ülkeleri istirarsız hale getirmek ve onları devamlı zayıf halde tutmak ve oranın yeraltı kaynaklarını sonuna kadar sömürmek.Durum bundan ibaret.Bizdeki pkk dhkpc mlkp ve eski sol örgütlerde batının kurduğu örgütlerdi.Tabii bir de en tehlikelisi olan devlette yuvalanmış olan fetö var.Maalesef batı bunu ilk olarak ingilizler tarafından 16 yüzyıldan beri yapıyor.doğunun yeraltı kaynaklarını başka türlü sömüremeyeceğini biliyor.