BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSomali Cumhurbaşkanının oğluna istenen ceza belli oldu!----

Somali Cumhurbaşkanının oğluna istenen ceza belli oldu!

Somali Cumhurbaşkanının oğluna istenen ceza belli oldu!
26 Aralık 2023 - 17:32 www.finansgundem.com

İstanbul Fatih'te meydana gelen üzücü olay, motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olan kaza sonrasında yeni bir gelişme yaşandı.


İstanbul Fatih'te, kullandığı otomobille çarptığı motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olduğu iddia edilen Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud'un oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud hakkında "taksirle ölüme neden olma" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, dosya kapsamındaki görüntüler, Adli Tıp Kurumu raporları, kolluk tutanakları ve tüm dosya içeriğinden yola çıkıldığında, şüphelinin kusurlu eylemiyle Göçer'in ölümüne sebebiyet verdiğinin anlaşıldığı bildirildi.

İddianamede, şüpheli Muhammed Hasan Şeyh Mahmud'un "taksirle ölüme neden olma" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

ÖZNUR GÖÇER 20 ARALIK'TA ŞİKAYETİNİN BULUNMADIĞINI BEYAN ETTİ

Kuryenin eşi Öznur Göçer'in 13-15 Aralık'ta alınan ifadesinde şikayetçi olduğu, 20 Aralık'taki ifadesinde ise "Bu aşamada herhangi bir şikayetinin bulunmadığını" beyan ettiği iddianamede yer aldı.

ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANACAK

İddianamede, şüphelinin kusurlu eylemiyle Yunus Emre Göçer'in ölümüne sebebiyet verdiği vurgulandı. İddianame, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi. İddianame, kabul edilirse şüpheli şüpheli Mohamud hakkında " Taksirle ölüme neden olma" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

SOMALİ CUMHURBAŞKANI TAZİYELERİNİ İLETMİŞTİ

Somali Savunma Bakanı Abdulkadir Mohamed Nur, 18 Aralık'ta Göçer ailesinin avukatı Iyaz Çimen'in ofisini ziyaret etmişti. Somalili Bakan aracılığıyla telefon açan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ise taziyelerini iletmişti.

NE OLMUŞTU?

Yenikapı'da Avrasya Tüneli çıkışında 30 Kasım'da meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, seyir halindeki motosiklete arkadan çarpmıştı.

Kazadan 6 gün sonra 6 Aralık'ta motokurye Yunus Emre Göçer hayatını kaybetmişti. Motokuryeye çarpan arabayı kullanan kişinin Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu Muhammed Hasan Şeyh Mahmud olduğu ortaya çıkmıştı.

Kazadan sonra serbest bırakılan Şeyh Muhammed, hakkında yurt dışı yasağı çıkarılmasından önce Türkiye’den ayrılmıştı.

Kaza sonrası hazırlanan ilk raporda suçlu olarak hayatını kaybeden motokurye gösterilmişti.

Görüntülerin yayınlanmasının ardından hazırlanan ikinci raporda bu kez Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu asli kusurlu olarak belirlenmişti.

Bakan Tunç'tan Somali liderinin oğluna ilişkin açıklama

 

Somali liderinin oğlu kazada asli kusurlu çıktı

 

Somali liderinin oğlunun karıştığı kazada yeni görüntü!

 

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu 'yargılanacak' açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)