BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞok! İlk Hagi'ye teklif edilmiş----

Şok! İlk Hagi'ye teklif edilmiş

Şok! İlk Hagi'ye teklif edilmiş
30 Eylül 2013 - 18:40 www.finansgundem.com

Roberto Mancini’yi İstanbul’a getiren Galatasaray yönetiminin ilk olarak Gheorghe Hagi ile temasa geçtiği belirtildi

Romanya basınına açıklamalarda bulunan menajer Ioan Becali Galatasaray’ın Cuma günü Hagi ile temasa geçtiğini açıkladı. Başkan Ünal Aysal’ın kendisini ve Popescu’yu İstanbul’a çağırdığını söylerken, “Cuma gecesi saat 2’ye kadar Aysal ile görüştük. Hagi’yi teknik direktör olarak görmek istediklerini söylediler. Hagi ise ertesi gün teklifi reddetti. Ona 1+1 yıllık bir teklif sundular ama Hagi 2+1 yıl istedi” diye konuştu.
Ünal Aysal’a Mancini’yi de tavsiyeyi ettiğini söyleyen Becali, “9 ay için Trapattoni’yi de göreve getirebileceklerini söyledim. Fakat onun eşiyle ilgili problemleri vardı” ifadelerini kullandı.
Galatasaray yeni teknik direktörünü bulana kadar bu konuyu saklı tuttuğunu söyleyen Rumen menajer, “Şimdi buldular ve bu bilgiyi sizinle paylaşıyorum. Bunu sizinle paylaşmam Hagi’yi üzebilir. Büyük ihtimalle Fatih Terim’e olan saygısından dolayı bu teklifi kabul etmedi” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)