BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSoğuklar tekrar kapıda, 4 bölgeye kar yağacak----

Soğuklar tekrar kapıda, 4 bölgeye kar yağacak

Soğuklar tekrar kapıda, 4 bölgeye kar yağacak
13 Mart 2016 - 14:51 www.finansgundem.com

Hava sıcaklıklarının bir süre yüksek seyretmesinin ardından, soğuklar geri geldi. Meteoroji tahminlerine göre, yarından itibaren sıcaklık daha da düşecek. Çarşamba günü Doğu'da kar yağışı görülecek

Hava durumu başta İstanbul ve Ankara olmak üzere meteoroloji yeni hava durumu tahminlerini açıkladı.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar bugünden itibaren 8 derece birden düşüyor. Özellikle yarın yani 14 Mart Pazartesi günü fırtınanın etkisi ile düşüş daha da hissedilecek. Çarşamba günü ise Doğu'da yer yer etkili kar yağışı görülecek.

İSTANBUL'DA YARIN HAVA DURUMUNA DİKKAT!

İSTANBUL hava durumu meteoroloji yeni raporları açıkladı. İstanbulk için sert sıcaklık düşüşü bugün başlıyor. özellikle yarın yani 14 Mart Pazartesi günü İstanbul'da sıcaklık 8-10 derece birden düşecek.

4 BÖLGEDE KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Yağışların Karadeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde ise kar şeklinde olması bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Rüzgarın, bugün akşam saatlerinden itibaren Kuzey ve Orta Ege’ de, gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz ve Marmara’da hızını artırarak doğu ve kuzeydoğu, Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren ise Akdeniz'de batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına, zamanla Kuzey Ege ve Doğu Akdeniz'de 8 ila 10 kuvvetinde tam fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın; Batı Karadeniz ve Marmara’da pazartesi akşam saatlerinden sonra, Kuzey ve Orta Ege ile Akdeniz’de Salı günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği bekleniyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)