BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'in sakatlığında son durum----

Sneijder'in sakatlığında son durum

Sneijder'in sakatlığında son durum
23 Mart 2013 - 19:39 www.finansgundem.com

Estonya maçında sakatlanarak oyundan çıkan Galatasaray'lı yıldızın sakatlığında önemli gelişme...

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülkesinin Estonya'yla oynadığı maçın 35. dakikasında sakatlanarak yerini Rafael van der Vaart'a bıraktı. Maçı 3-0 kazanan 'Portakallar'ın hocası Luis Van Gaal, Sneijder'in Salı günün oynanancak olan Romanya maçında oynamasının zor göründüğünü söyledi..
Estonya karşısında Louis van Gaal’in ilk 11’de görevlendirdiği Wesley Sneijder, Jonathan De Guzman ve Kevin Strootman ile beraber Hollanda orta sahasını oluştururken, Galatasaraylı futbolcu karşılaşmaya da kaptan olarak başladı.
Galatasaray’a ’ın zorlu lig ve Avrupa maratonunda en güvendiği isimlerden biri olan Wesley Sneijder Hollanda Milli Takımı’nın Estonya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanarak sahadan çıkarken, sarı kırmızılı teknik heyeti de endişelendirdi.
Hollanda Milli Takımı kaptanı, karşılaşmanın ilk yarısında arkadaşına pas vermek isterken, kasığından sakatlandı. Bir süre kasığını tutan Sneijder, bu şekilde devam edemeyeceğini kenara bildirdi ve 35. dakikada yürüyerek sahayı terketti. Wesley Sneijder’in yerine Rafael Van der Vaart oyuna girdi.
Yıldız oyuncunun sakatlığının forma giymesine engel olup olmayacağı, bugünkü kontrollerde belli olacak.
VAN GAAL: BEKLEYİP GÖRECEĞİZ
Mücadeleyi 3-0 kazanan Hollanda'nın teknik patronu Luis Van Gaal mücadele sonrası Sneijder'in durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hocanın Sneijder'in sakatlığı için pek umutlu konuşmazken, "Sakatlığının ne kadar ciddi olduğuna bakacağız. Ama çok kısa zamanda bir maçı daha kaldıracak kadar iyi görünmüyor. Bekleyip göreceğiz." dedi.
Estonya karşılaşmasına kaptan olarak çıkan Sneijder'in bugün yapılacak kontrollerinin ardından 26 Mart Salı günü oynananacak olan Romanya maçına yetişemeyeceği anlaşılırsa G.Saraylı yıldızın yerine AZ Alkmaar'ın Fas asıllı oyuncusu Adam Maher kadroya dahil edilecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)