BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder'den Hamzaoğlu'na fedakar söz----

Sneijder'den Hamzaoğlu'na fedakar söz

Sneijder'den Hamzaoğlu'na fedakar söz
03 Aralık 2014 - 13:49 www.finansgundem.com

Galatasaray'da yeni teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile Sneijder arasındaki diyalog, daha ilk günden sıcak başladı

Hollandalı yıldız futbolcu, Dünya Kupası'nda kendisini eleştiren hocasına bunu dert etmediğini gösterdi. Üstelik Sneijder, sakatlığına rağmen farklı dedikodular yaşanmaması için kendi isteğiyle antrenmana çıktı.

Hamzaoğlu'nun, "Sakatlığın var. İstersen antrenmana çıkma" demesine karşın Hollandalı futbolcunun, "Teşekkür ederim ama şimdi çıkmazsam çok farklı şeyler konuşulur. Bu yüzden antrenmana çıkmak istiyorum. Düz koşu ile de yetinirim" yanıtını vererek daha ilk dakikadan hocasının takdirini kazandığı belirtildi. İkili arasındaki pozitif elektrik, antrenmana da yansıdı ve ikisinin de güler yüzü objektiflere yansıdı.

Hamzaoğlu'nun tesislerdeki odasına gelerek kendisini tebrik eden oyunculara ise, "Bundan sonra bizim kapımız herkese açık olacak. Herkes ne sorunu varsa gelip anlatacak. Bu konuda asla çekinmeyin ve iletişime açık olduğumu bilin" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

YEDEKLER SAHADA

Galatasaray'da kupada bugün karşılaşacakları Eskişehirspor maçının hazırlıkları dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Yedek ağırlıklı bir kadro sahaya sürecek olan Hamza Hamzaoğlu'nun, kalede Sinan Bolat, savunmada Veysel Sarı ile Koray, orta alanda Yekta, Emre Çolak ve Bruma ile ilerde de yine yeterince forma şansı bulamayan Umut Bulut'a şans vereceği öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)