BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder: Umut'un acısı benim için kara bir gün----

Sneijder: Umut'un acısı benim için kara bir gün

Sneijder: Umut'un acısı benim için kara bir gün
15 Mart 2016 - 07:57 www.finansgundem.com

Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder, Umut Bulut'un babasının ölüm haberini aldığında yanında olduğunu söyledi ve o anları anlattı.

Galatasaraylı oyuncu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut, dün Ankara’da meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybetti. Bugün haberi aldığı sırada yanında olan Wesley Sneijder, o an yaşananları ülke basınına anlattı.

Acı haberi aldıklarında yıkıldığını söyleyen Sneijder, "Haberi Umut ile aynı anda aldık. İdmandan önce masaj odasında bir aradaydık. O zaman telefon geldi. Hepimiz yıkıldık. Ona destek olmaya çalıştık ama bu imkansızdı. O acıyı yaşayan birini sakinleştirmek nasıl mümkün olabilir? Onu sakinleştirmeye çalıştık ama biz de yıkılmıştık. Arkadaşınız böyle bir olayı yaşayınca terörün ne kadar yakın olduğunu anlıyorsunuz. Takım arkadaşınızın, dostunuz babasının terör saldırısında öldüğü öğreniyorsunuz. O gün kara gündür" şeklinde konuştu.

Holiganlardan acılı Umut Bulut'a insanlık dışı muamele

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)