BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder Terim'i çabuk unuttu----

Sneijder Terim'i çabuk unuttu

Sneijder Terim'i çabuk unuttu
12 Ekim 2013 - 08:31 www.finansgundem.com

Wesley Sneijder, Terim’in ayrılmasının ardından kulüpte bir şeylerin değiştiğinin fark edildiğini söyledi ve ekledi...

Dünya Kupası elemelerinde dün Macaristan ile karşılaşan Hollanda Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Wesley Sneijder, Galatasaray’daki teknik direktör değişimini ve bunun takıma etkilerini değerlendirdi. Deneyimli orta saha oyuncusu, Fatih Terim‘in ayrılmasının ardından göreve gelen Roberto Mancini’nin takım üzerinde olumlu bir etki yarattığını söyledi.
Sneijder, “Şu ana kadar istediğimiz performansı ve beklediğimiz sonuçları alamadık. Mancini’nin gelişinin ardından herkesin ekstra efor safettiğini görebiliyorsunuz. Kulüpte bir şeylerin olduğunu farkedebiliyorsunuz. Mancini özellikle Manchester City’de önemli işler çıkarmış başarılı bir teknik adam. Tabii daha geleli sadece iki hafta oldu. Ancak ilk işaretler gayet iyi. Takımla yakından ilgileniyor ve heyecanını ekibe yansıtıyor” dedi.
Sarı-kırmızılıların genç yıldızı Bruma da ülkesinde Mancini ile ilgili açıklamalarda bulundu.
‘Artık hocamız o’
Önceki gece Portekiz U-21 Milli Takımı’nın İsrail’i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol atan 18 yaşındaki oyuncu, maçın ardından kendisine yöneltilen, “Mancini’nin gelmesiyle Galatasaray’da işler nasıl gidiyor?” şeklindeki soruyu yanıtsız bırakmadı. Bruma, “Gayet normal. O bizim yeni teknik direktörümüz. Artık hocamız o... Oyuncular olarak ondan bir şeyler öğrenmeliyiz. Çalışmaya devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)