BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder rötarlı dönecek----

Sneijder rötarlı dönecek

Sneijder rötarlı dönecek
03 Aralık 2013 - 06:58 www.finansgundem.com

Sakatlığının kontrolü için İtalya'ya giden Galatasaraylı Sneijder, İstanbul'a rötarlı dönecek

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder İstanbul'a gecikmeli gelecek.
Ntvspor'un haberine göre; Real Madrid maçından sonra artan ağrılarından dolayı teknik direktör Roberto Mancini’nin tavsiyesi üzerine İtalya’daki doktorlardan rapor almaya giden Sneijder, iki günlük iznini iki gün daha uzattı.

Milano’da bulunan Hollandalı yıldız, Roberto Mancini’yi arayarak iki gün daha geç geleceğini söyledi. İtalyan teknik adamın onayı doğrultusunda dönüşünü iki gün erteleyen Hollandalı yıldızın, Çarşamba günü İstanbul'a dönerek çalışmalarına başlayacağı ve Juventus maçında sahada olmayı hedeflediği belirtildi.

Sneijder’in yakın çevresine, "Juventus maçında mutlaka sahada olmalıyım. Tek hedefim o maça fiziksel açıdan hazır bir şekilde çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmak" dediği öğrenildi.

Holllandalı futbolcunun hakkında çıkan transfer haberleri için de "Bu tür iddialara aldırış etmiyorum. İstanbul’da gerçekten çok mutluyum ve Galatasaray’ın başarısı için elimden geleni yapacağım" yorumunu yaptığı ifade edildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin de Juventus mücadelesini düşünerek Sneijder'i Süper Lig'deki Elazığspor maçında riske etmeyeceği belirtildi.

SNEİJDER'DEN AÇIKLAMA
Instagram hesabından Galatasaray idman formasının bulunduğu bir fotoğrafını yayınlayan Sneijder,  "Takımım Galatasaray için hazırlanıyorum. Bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Sahada beni sadece sarı-kırmızı içinde görebileceksiniz." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)