BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder gerçekleri itiraf etti----

Sneijder gerçekleri itiraf etti

Sneijder gerçekleri itiraf etti
04 Nisan 2013 - 07:51 www.finansgundem.com

Büyük umutlarla getirilen Sneijder, büyük maçlarda sönük kaldığını açıkladı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'e konuk olan ve sahadan 3-0'lık dezavantajlı bir skorla ayrılan Galatasaray'da, ilk yarının ardından kenara alınan Wesley Sneijder maçla ilgili açıklamalarda bulundu.
Son haftalarda bazı ağrıları olduğunu ancak bugün daha iyi olduğunu belirten Sneijder; "Son haftalarda bu yüzden oyundan çıkıyordum ama hafta sonu 60 dakika oynamıştım. Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyordum. Ancak, kesinlikle Real Madrid'e karşı daha parlak bir oyun ortaya koyabilmeliydim" dedi.
"Bu kadar kolay ve maçın başında 1-0 geriye düştüğünüz zaman, işiniz çok zor hale geliyor. Bu zorlu bir mücadeleydi ve gol sonrasında sinmek zorunda kaldık." diyerek 8. dakikada yedikleri golün işlerini zorlaştırdığını belirten Hollandalı süperstar; "Elbette, daha serbest bir rolde oynayabilirdim ama bu seviyede takım için bu durum büyük bir risk oluyor. Kötü oynadım. Sahada görünmezdim. Bunun da bazı sebepleri var. Hatlar arasında direkt oynadık ve ben savunma arkasına sarkan bir oyuncu değilim." diyerek sözlerine devam etti.
"Denk bir oyun oynadık. Daha önce bu seviyede maça çıktım ve benden mükemmel bir performans bekleniyordu. Değişikliğim ise tamamen taktikseldi" diyerek sözlerine son verdi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)