BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSiyasi partiler etkinliklerini iptal etti----

Siyasi partiler etkinliklerini iptal etti

Siyasi partiler etkinliklerini iptal etti
13 Ocak 2024 - 03:26 www.finansgundem.com

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 6 askerin hayatını kaybetmesinin ardından siyasi partiler hafta sonu programlarında değişikliğe gitti. Art arda açıklamalar yapan parti sözcüleri etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit bölgesinde 6 askerin hayatını kaybetmesinin ardından siyasi partiler hafta sonu programlarında değişikliğe gitti. AK Parti pazar günü gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısını iptal etti. CHP'nin aday tanıtım toplantısı ve İYİ Parti'nin Antalya kampı iptal edildi.
Irak'ın kuzeyinde 5 askerin yaşamını yitirmesinin ardından AK Parti, CHP ve İYİ Parti aday tanıtım toplantılarını iptal etti.

AK Parti'nin 14 Ocak'taki aday tanıtım toplantısı iptal edildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partinin 14 Ocak Pazar günü yapacağı aday tanıtım toplantısının iptal edildiğini bildirdi.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu yapacağımız aday tanıtım toplantımız şehitlerimiz sebebiyle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla ertelenmiştir. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Ülkemizi her türlü tehditten korumak için mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin Antalya kampı iptal edildi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partinin yerel seçim çalışmaları kapsamında yarın ve 14 Ocak Pazar günü Antalya'da yapacağı istişare kampının iptal edildiğini bildirdi.

Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP'nin aday tanıtım toplantısı ve etkinlikleri iptal edildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, yarın partisinin Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) olağanüstü toplayacağı bildirildi.

CHP'den yapılan açıklamada, Özel'in, yarın Manisa'daki aday tanıtım toplantısını iptal ederek Ankara'ya dönme kararı aldığı belirtildi.

Açıklamada, Özel'in, yarın CHP MYK'yi olağanüstü toplayacağı kaydedildi.

Tüm etkinlikler de iptal edildi

CHP Genel Başkanı Özel de sosyal medya hesabından, yarın ülke genelinde yapacakları tüm etkinlikleri iptal ettiklerini duyurdu.
Özel, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün yüreğimizi yakan şehit haberleri ve bölgeden gelen endişe verici haberler üzerine yarın Manisa'da yapacağımız aday tanıtım toplantısını iptal ettik. Ayrıca yarın diğer şehirlerimizde yapılacak tüm etkinlikleri de iptal ediyoruz. Merkez Yönetim Kurulumuzu yarın sabah olağanüstü toplantıya çağırdım. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bir kez daha milletimizin başı sağ olsun."

 

29 terör hedefi imha edildi

 

ABD'den İran'a: Tansiyonu artırmak istemiyoruz

 

Pençe-Kilit'ten çok acı haber: 8 şehidimiz var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)